امام خمینی (ره) : همه محرومان باید خانه داشته باشند ، هیچکس در هیچ گوشه مملکت نباید از داشتن خانه محروم باشد .
سه شنبه ۰۴ مهر ۱۴۰۲

بازدید از طرح هادی در شهرستان ماهنشان

بازدید از طرح هادی در شهرستان ماهنشان

 طی برنامه بازدیدی از سوی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان ماهنشان با حضور  لطفی معاون فرماندار شهرستان ماهنشان ، موسوی مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان ماهنشان ، پیمان مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ،  عزیزی مدیر منابع آب شهرستان و جمعی از اهالی روستاهای مادآباد و گونای از اجرای پروژه طرح هادی روستاهای مادآباد و گونای در مورخه ۹/۴/۹۴ بازدید به عمل آمد . در این بازدید مدیران شهرستانی ضمن تقدیر و تشکر از زحمات بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان ماهنشان  از روند اجرای طرحهادی در روستای گونای و مادآباد ابراز خشنودی و خرسندی نمودند. همچنین هماهنگی و همکاری دیگر دستگاه ها با بنیاد مسکن شهرستان را خواستار شدند تا در اجرای طرح های هادی در این شهرستان کیفیت مطلوب اجرایی و سرعت و پیشرفت مناسب پروژه ها  حفظ گردد .

*

code

معرفی اجمالی بنياد مسكن زنجان

در پي فرمان حضرت امام در ۲۱ فروردين ۱۳۵۸ و افتتاح حساب ۱۰۰ و توجه عموم  به اين امر مهم بنياد مسكن انقلاب اسلامي در بيست وپنجم ارديبهشت ماه فعاليت خود را آغاز كرد. اساسنامه بنياد در تاريخ هفدهم آذرماه سال ۱۳۶۶ به تصويب مجلس شوراي اسلامي رسيدو طبق آن وظايفي بر عهده اين نهاد گذارده شده.

بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان زنجان با هفت شعبه در شهرستانهای زنجان ، ابهر ، خرمدره ، خدابنده ، طارم ، ماهنشان ، ایجرود و بانک ماشین آلات به منظور انجام مسئوليت ويژه بنياد مسكن در رابطه با توسعه مسكن در شهرها و روستاها و اقشار كم‌درآمد و بازسازي مناطق آسيب‌ديده از سوانح عهده‌دار وظايف مربوط مي‌باشند.

پیگیری درخواست های ثبت شده

تمام حقوق اين وب سايت متعلق به بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان زنجان مي باشد.

Template Design:Dima Group