امام خمینی (ره) : بر دولت اسلامی است که برای خانه دار شدن ملت چاره ای بیندیشد و بر همه مردم است که در این مورد همکاری کنند
دوشنبه ۱۵ خرداد ۱۴۰۲

مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان: اجرای طرح هادی در ۶۵ روستا با اعتباری بیش از ۷۷ میلیارد ریال

(خبرگزاری ایسنا و کانال استانداری): مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان گفت: طرح هادی در ۶۵ روستا با اعتباری بیش از ۷۷ میلیارد ریال اجرا می‌شود.

به گزارش ایسنا، منطقه زنجان، سجاد صنعتی‌منفرد در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: از سال گذشته تاکنون، طرح هادی در ۶۵ روستا با اعتباری بیش از ۷۷ میلیارد ریال توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان اجرا شده و امسال نیز پیش‌بینی می‌شود و این طرح در ۴۷ روستای این استان با اعتباری بالغ بر ۷۰ میلیارد ریال اجرا می‌شود.

این مسئول با اشاره به اینکه، طرح هادی در نیمی از روستاهای استان زنجان اجرا شده است، ادامه داد: میانگین اجرای طرح هادی روستایی در سطح کشور ۴۲ درصد و در استان زنجان ۵۱ درصد   است که در این زمینه عملکرد استان بالاتر از میانگین کشوری است.

وی افزود: طرح هادی روستایی، طرحی است که ضمن ساماندهی و اصلاح بافت موجود، میزان و مکان گسترش آتی و نحوه استفاده از زمین برای عملکردهای مختلف از قبیل مسکونی، تولیدی، تجاری و کشاورزی و تاسیسات و تجهیزات و نیازمندی‌های عمومی روستایی را حسب مورد در قالب مصوبات طرح‌های ساماندهی فضا و سکونت‌گاه‌های روستایی یا طرح‌های جامع ناحیه‌ای تعیین می‌کند.

صنعتی‌منفرد با تاکید بر اینکه اجرای طرح هادی نقش زیربنایی و بنیادی در توسعه همه جانبه مناطق روستایی دارد، خاطرنشان کرد: به منظور بهره‌گیری از ظرفیت‌ها، توان‌های بالقوه فرهنگی، تاریخی و اجتماعی نواحی روستایی، باید به تقویت بنیان‌های اقتصادی مناطق روستایی توجه ویژه کرد.

وی، ایجاد زمینه بهبود وضعیت اقتصادی روستاها از طریق تسهیلات تولید، اشتغال و ارتقای درآمد روستائیان را امری ضروری دانست و تصریح کرد: با توجه به اینکه روستاها می‌توانند در پیشبرد اهداف اقتصادی و اجتماعی کشور مفید باشند، اجرای طرح‌های هادی روستایی در بالا بردن کیفیت زندگی آن‌ها بسیار موثر است. همچنین در اجرای طرح هادی روستاها، باید به حفظ ساختار سنتی روستاها در ابعاد گوناکون فرهنگی و اجتماعی و استفاده از منابع و مصالح بومی، توجه ویژه داشت.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان، یادآور شد: خدمات بنیاد مسکن در سطح روستاها باعث جلوگیری از مهاجرت روستائیان به شهرها، تثبیت جمعیت در روستاها و نیز ساماندهی و رفع مشکل این قشر شده است. همچنین توسعه مناطق روستایی با ایجاد زیرساخت‌های لازم و زمینه‌های مناسب، از اهداف اصلی بنیاد مسکن است و باید هماهنگی و همکاری مناسبی میان دستگاه‌های اجرایی، نهادها و مردم برای توسعه و آبادانی روستاها وجود داشته باشد.

 

 

لینک خبر:

 

*

code

معرفی اجمالی بنياد مسكن زنجان

در پي فرمان حضرت امام در ۲۱ فروردين ۱۳۵۸ و افتتاح حساب ۱۰۰ و توجه عموم  به اين امر مهم بنياد مسكن انقلاب اسلامي در بيست وپنجم ارديبهشت ماه فعاليت خود را آغاز كرد. اساسنامه بنياد در تاريخ هفدهم آذرماه سال ۱۳۶۶ به تصويب مجلس شوراي اسلامي رسيدو طبق آن وظايفي بر عهده اين نهاد گذارده شده.

بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان زنجان با هفت شعبه در شهرستانهای زنجان ، ابهر ، خرمدره ، خدابنده ، طارم ، ماهنشان ، ایجرود و بانک ماشین آلات به منظور انجام مسئوليت ويژه بنياد مسكن در رابطه با توسعه مسكن در شهرها و روستاها و اقشار كم‌درآمد و بازسازي مناطق آسيب‌ديده از سوانح عهده‌دار وظايف مربوط مي‌باشند.

پیگیری درخواست های ثبت شده

تمام حقوق اين وب سايت متعلق به بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان زنجان مي باشد.

Template Design:Dima Group