امام خمینی (ره) : همه محرومان باید خانه داشته باشند ، هیچکس در هیچ گوشه مملکت نباید از داشتن خانه محروم باشد .
سه شنبه ۰۴ مهر ۱۴۰۲

مدیر کل بنیاد مسکن استان زنجان در آستانه سالروز تاسیس بنیاد مسکن خبر داد: افتتاح وکلنگ زنی پروژه های عمرانی بنیاد مسکن استان زنجان، با اعتباری بیش از ۲۹۰ میلیارد ریال

مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان در جمع خبرنگاران …اظهار کرد: همزمان با سالروز تاسیس بنیاد مسکن و افتتاح حساب  ۱۰۰امام خمینی(ره)، پروژه های عمرانی بنیاد مسکن استان زنجان افتتاح و کلنگ زنی می شود.

سجاد صنعتی منفرد با بیان اینکه، این پروژه های عمرانی در سه حوزه عمران روستایی، بهسازی ومسکن روستایی ومسکن شهری به بهره برداری خواهد رسید، افزود: برای اجرای این پروژه ها، اعتباری بالغ بر ۲۹۰ میلیارد ریال اختصاص یافته است.

وی از آغاز همزمان عملیات آسفالت معابر ۹۰ روستا و بهره برداری از پروژه های آسفالت ریزی معابر ۵۰ روستا در سطح استان در این ایام خبر داد و گفت: برای اجرای این پروژه ها، اعتباری بیش از ۱۷۰ میلیارد ریال اختصاص یافته است.

این مسئول با بیان اینکه،  در این ایام، پروژه مسکونی ۱۰۴ واحدی بصیرت شهرستان ابهر با اعتبار ۵۰ میلیارد و ۹۲۸ میلیون ریال با حضور مسئولین کشوری و استانی افتتاح می شود، ادامه داد : همچنین پروژه مسکونی  ۱۶ واحدی گلسارشهرستان ابهر، ۳۰واحدی شهرستان سلطانیه و پروژه تجاری و اداری شهرستان خدابنده با اعتباری بالغ بر۴۰ میلیارد و ۴۱۴ میلیون ریال  و…در این ایام، کلنگ زنی می شود.

صنعتی منفرد به اجرای طرح هادی روستایی اشاره کرد و افزود: طرح هادی روستایی در روستاهای چیلاخور، برون و قره محمد(مرکزی) شهرستان خدابنده، روستای اینچه رهبری شهرستان ایجرود و روستای گوزلدره شهرستان سلطانیه اجرا می شود.

وی با اشاره به اینکه، از مجموع ۷۱۰ روستای بالای ۲۰ خانوار استان، طبق سرشماری سال ۱۳۹۵ طرح هادی برای ۶۹۶روستا تهیه و در ۳۶۲روستای استان اجرا شده است، خاطرنشان کرد: میانگین اجرای طرح هادی روستایی در سطح کشور %۴۲ و در استان زنجان ۵۱%  است که در این زمینه استان زنجان بالاتر از میانگین کشوری قرار دارد.

این مسئول به کلنگ زنی پروژه احیای بافت با ارزش روستای قلعه از توابع شهرستان زنجان با اعتباری بالغ بر ۱۳ میلیارد ریال، اشاره کرد و ادامه داد: آماده سازی محل طرح توسعه روستای دارای بافت با ارزش درسجین شهرستان ابهر، با اعتبار ۴ میلیارد ریال و کلنگ زنی اولین طرح اشتغال زایی روستایی شهرستان سلطانیه(روستای گوزلدره) واولین طرح اشتغال زایی روستایی شهرستان ابهر(روستای پیرسقا) و… از دیگر برنامه های این نهاد انقلابی در این ایام است.

مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان تصریح کرد: در راستای مقاوم سازی و نوسازی مسکن روستایی و شهری در سطح استان نیز پروژه ۳۵۰۴ مین واحد مقاوم سازی شده روستایی در شهرستان ایجرود،۱۵۰۰ مین واحد مقاوم سازی شده  روستایی در شهرستان خرمدره و ۴۱۷۰ مین واحد مقاوم سازی شده  روستایی در شهرستان ابهر و … از سوی بنیاد مسکن استان افتتاح می شود.

صنعتی منفرد با بیان اینکه، در سطح استان زنجان ۹۱ هزار و ۲۶۵ واحد مسکونی روستایی وجود دارد، گفت: تا به امروز بیش از ۴۶ هزار و ۳۷۰ واحد مسکونی روستایی در سطح استان زنجان مقاوم‎سازی شده و از تسهیلات ویژه نوسازی و بهسازی مسکن استفاده کرده‎اند، به طوری که می‌توان گفت تاکنون ۵۱ درصد واحدهای مسکونی روستایی زنجان مقاوم سازی شده، که این میزان بالاتر از میانگین کشوری است.

*

code

معرفی اجمالی بنياد مسكن زنجان

در پي فرمان حضرت امام در ۲۱ فروردين ۱۳۵۸ و افتتاح حساب ۱۰۰ و توجه عموم  به اين امر مهم بنياد مسكن انقلاب اسلامي در بيست وپنجم ارديبهشت ماه فعاليت خود را آغاز كرد. اساسنامه بنياد در تاريخ هفدهم آذرماه سال ۱۳۶۶ به تصويب مجلس شوراي اسلامي رسيدو طبق آن وظايفي بر عهده اين نهاد گذارده شده.

بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان زنجان با هفت شعبه در شهرستانهای زنجان ، ابهر ، خرمدره ، خدابنده ، طارم ، ماهنشان ، ایجرود و بانک ماشین آلات به منظور انجام مسئوليت ويژه بنياد مسكن در رابطه با توسعه مسكن در شهرها و روستاها و اقشار كم‌درآمد و بازسازي مناطق آسيب‌ديده از سوانح عهده‌دار وظايف مربوط مي‌باشند.

پیگیری درخواست های ثبت شده

تمام حقوق اين وب سايت متعلق به بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان زنجان مي باشد.

Template Design:Dima Group