امام خمینی (ره) : از بنیاد مسکن که زحمات زیادی در ایران کشیده اند تشکر میکنم
دوشنبه ۰۷ فروردین ۱۴۰۲

(خبرگزاری ایرنا) : مدیرکل بنیاد مسکن استان زنجان گفت: از ابتدای اجرای طرح هادی در سطح استان این طرح در ۱۹۰ روستای زنجان مورد بازنگری قرار گرفته است.

(خبرگزاری ایرنا) : مدیرکل بنیاد مسکن استان زنجان گفت: از ابتدای اجرای طرح هادی در سطح استان این طرح در ۱۹۰ روستای زنجان مورد بازنگری قرار گرفته است.

سجاد صنعتی منفرد در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه ۱۹۴ روستا نیازمند تهیه طرح بازنگری هادی است ، افزود: بازنگری طرح هادی پس از اتمام دوره ۱۰ ساله طرح مصوب قبلی روستا یا بر اساس ضرورت های مختلف قبل از ۱۰ سال مورد بازنگری قرار می گیرد.
ضرورت های بازنگری عبارتند از، اصلاح متعدد محدوده روستا یا اضافه شدن بیش از ۲۰ درصد به مساحت محدوده روستا یا به درخواست نهادها و دستگاه های مسئول، منوط به تامین اعتبار مورد نیاز.
این مسئول خاطرنشان کرد: البته پیشنهادات طرح هادی قبلی روستا در ابعاد محیطی، جمعیتی، اجتماعی و اقتصادی و میزان تحقق پذیری آنها باید بررسی و تحلیل شده و تایید شوند.
مدیرکل بنیاد مسکن استان زنجان خاطرنشان کرد: میانگین اجرای طرح هادی در سطح کشور ۴۲ درصد و در زنجان ۵۱ درصد است، که عملکرد استان بالاتر از میانگین کشوری است.
وی تصریح کرد: با توجه به آمار و داده های موجود این بنیاد، می توان گفت طرح هادی در نیمی از روستاهای استان زنجان اجرا گردیده است.
صنعتی منفرد گفت: تا کنون از مجموع ۷۱۰ روستای بالای ۲۰ خانوار استان، طرح هادی در  ۶۹۶روستا تهیه شده و در ۳۶۲ روستا اجرا شده است.
مدیرکل بنیاد مسکن استان زنجان ادامه داد: تعداد روستاهای باقیمانده جهت ‘تهیه’ طرح هادی در سطح استان ۱۴ روستا می باشد.
وی افزود: با اجرای طرح هادی روستایی و احداث ساخت و سازهای جدید، خانه های بادوام، تعریض معابر، ایجاد پارک و فضای سبز، ایجاد کاربری های مورد نیاز از قبیل آموزشی، درمانی، نظامی و انتظامی چهره روستاها متحول شده و سبب رونق نسبی و افزایش حس امنیت در روستاییان می گردد.
به گزارش ایرنا، روستاها نقش مهمی در توسعه کشور دارند و در واقع با اجرای طرح هادی زمینه توسعه و عمران نقاط روستایی نیز در سطح استان فراهم شده است.
استان زنجان ۹۳۵ روستای دارای سکنه دارد که از این تعداد ۷۳۰ روستا بالای ۲۰ خانوار هستند.
طرح هادی روستایی طرحی است که ضمن ساماندهی و اصلاح بافت موجود، میزان و مکان گسترش آتی و نحوه استفاده از زمین برای عملکرد های مختلف از قبیل مسکونی، تولیدی، تجاری و کشاورزی و تأسیسات، تجهیزات و نیازمندی های عمومی روستایی را بر حسب مورد در قالب مصوبات طرح های ساماندهی فضا و سکونت گاه های روستایی یا طرح های جامع ناحیه ای تعیین می نماید.

 

لینک خبر:

*

code

معرفی اجمالی بنياد مسكن زنجان

در پي فرمان حضرت امام در ۲۱ فروردين ۱۳۵۸ و افتتاح حساب ۱۰۰ و توجه عموم  به اين امر مهم بنياد مسكن انقلاب اسلامي در بيست وپنجم ارديبهشت ماه فعاليت خود را آغاز كرد. اساسنامه بنياد در تاريخ هفدهم آذرماه سال ۱۳۶۶ به تصويب مجلس شوراي اسلامي رسيدو طبق آن وظايفي بر عهده اين نهاد گذارده شده.

بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان زنجان با هفت شعبه در شهرستانهای زنجان ، ابهر ، خرمدره ، خدابنده ، طارم ، ماهنشان ، ایجرود و بانک ماشین آلات به منظور انجام مسئوليت ويژه بنياد مسكن در رابطه با توسعه مسكن در شهرها و روستاها و اقشار كم‌درآمد و بازسازي مناطق آسيب‌ديده از سوانح عهده‌دار وظايف مربوط مي‌باشند.

پیگیری درخواست های ثبت شده

تمام حقوق اين وب سايت متعلق به بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان زنجان مي باشد.

Template Design:Dima Group