امام خمینی (ره) : از بنیاد مسکن که زحمات زیادی در ایران کشیده اند تشکر میکنم
جمعه ۱۹ خرداد ۱۴۰۲

پیام تبریک مهندس خواجه ای مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان به مناسبت فرا رسیدن ۱۷ مرداد روز خبرنگار

به نام ایزد یکتا

مدیر مسئول و خبرنگار محترم ….
با سلام
هر جامعه ای برای توسعه اجتماعی، به سیستم اطلاع رسانی آزاد و رسانه های قدرتمندی نیاز دارد که بدون جهت گیری و با نگاهی موشکافانه و دقیق اطلاعات صحیح در اختیار مخاطبان خود قرار دهند.اما بازوی اصلی چنین رسانه هایی، خبرنگاران و روزنامه نگارانی هستند که با واقع نگاری، پرده از حقایق موجود برمی دارند و مردم را از تصمیمات و برنامه های کلان کشور آگاه می کنند.
خبرنگاران به مانند یک مسیر دو طرفه بین مردم و مسئولان می‌توانند با هدایت افکارعمومی و با شناخت نیازهای مردم، مطالبات اجتماعی را با تکیه بر اخلاق و قانون و همچنین حفظ حرمت افراد، به تصمیم‌گیران و مدیران اجرایی منتقل کنند و با معرفی خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی زمینه افزایش سرمایه‌های اجتماعی را مهیا سازند، پس می توان گفت؛ وظیفه خطیر و حساس خبرنگاری و اطلاع رسانی، در توسعه فرهنگی جامعه و بسترسازی پیشرفت همه جانبه، نقشی ارزشمند و بی بدیل دارد.
اینجانب ،ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای اصحاب رسانه به ویژه شهیدمحمود صارمی و تبریک به مناسبت روز خبرنگار، از تعاملات سازنده و صمیمانه شما با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در راستای تحقق اهداف این نهاد انقلابی و توسعه استان قدردانی نموده، و از درگاه ایزد منان، توفیق و سربلندی را برای شما عزیزان خواستارم.

*

code

معرفی اجمالی بنياد مسكن زنجان

در پي فرمان حضرت امام در ۲۱ فروردين ۱۳۵۸ و افتتاح حساب ۱۰۰ و توجه عموم  به اين امر مهم بنياد مسكن انقلاب اسلامي در بيست وپنجم ارديبهشت ماه فعاليت خود را آغاز كرد. اساسنامه بنياد در تاريخ هفدهم آذرماه سال ۱۳۶۶ به تصويب مجلس شوراي اسلامي رسيدو طبق آن وظايفي بر عهده اين نهاد گذارده شده.

بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان زنجان با هفت شعبه در شهرستانهای زنجان ، ابهر ، خرمدره ، خدابنده ، طارم ، ماهنشان ، ایجرود و بانک ماشین آلات به منظور انجام مسئوليت ويژه بنياد مسكن در رابطه با توسعه مسكن در شهرها و روستاها و اقشار كم‌درآمد و بازسازي مناطق آسيب‌ديده از سوانح عهده‌دار وظايف مربوط مي‌باشند.

پیگیری درخواست های ثبت شده

تمام حقوق اين وب سايت متعلق به بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان زنجان مي باشد.

Template Design:Dima Group