امام خمینی (ره) : از بنیاد مسکن که زحمات زیادی در ایران کشیده اند تشکر میکنم
شنبه ۱۲ فروردین ۱۴۰۲

(پایگاه خبری تحلیلی موج رسا و کانال استانداری):مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان: بالا بردن کیفیت ساخت و سازهای روستایی از اهداف اصلی تشکیل نظام فنی روستایی است

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان با اشاره به اهداف تشکیل نظام فنی روستایی گفت: بالا بردن کیفیت ساخت و سازهای روستایی از اهداف اصلی تشکیل نظام فنی روستایی است.

سجاد صنعتی منفرد در گفت و گو با خبرنگار موج رسا; اظهار کرد: نظام فنی روستایی با توجه به وضعیت و پتانسیل های موجود در روستاها فعالیت می کند که از جمله بخش های کاربردی در محرومیت زدایی به شمار می رود که توانایی ها و قابلیت های جوانان بومی مناطق را افزایش داده و موجبات اشتغال پایدار جوانان تحصیل کرده را فراهم می کند.

صنعتی منفرد ادامه داد: نظام فنی روستایی در سال ۱۳۸۲ با هدف نظارت بر ساخت و سازهای روستایی به صورت اصولی و ترویج فرهنگ مقاوم سازی تشکیل شد که در این راستا توجه به لزوم ساخت واحدهای مسکونی مقاوم و امن در مقابل خطرات حوادث طبیعی، ضرورت تشکیل یک نظام کنترلی در ساخت و سازهای روستایی برای دستیابی به مسکن روستایی مقاوم و نیز اهمیت مسکن روستایی در رشد و توسعه پایدار کشور را، دو چندان نمود.

وی تصریح کرد: هدایت بافت فیزیکی روستاها و بهسازی محیط زیست و سکونتگاههای روستایی براساس طرح‌های هادی روستایی، بالا بردن کیفیت ساخت و سازهای روستایی ، استفاده صحیح از مصالح مقاوم و استاندارد ، شناسایی، بکارگیری و ساماندهی نیروهای انسانی بومی‌مستعد در فن ساختمان سازی روستایی ، بالا بردن سطح دانش فنی و اجرایی ناظرین با آموزش علمی‌و عملی مستمر آنان از اهداف اصلی تشکیل نظام فنی روستایی است.

صنعتی منفرد یادآور شد: در حال حاضر  نظام فنی و مهندسی روستایی با تعداد ۱۳۴ ناظر فنی دارای صلاحیت جهت نظارت بر ساخت و ساز های روستایی و همچنین ۱۱ دفتر فنی و مهندسی جهت طراحی واحدهای مسکونی روستایی در سطح استان فعال است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان خاطر نشان کرد: توانمندسازی روستاییان که از محرومان اصلی جامعه هستند نیازمند تحولات عمیق و اساسی در زیرساخت ها و ارایه خدمات به این قشر نیازمند است. لذا برنامه های عمران روستایی و طرح های توسعه ای در راستای توانمندسازی روستاییان که از سرفصل های اساسی فعالیت های تحقیقاتی و عملیاتی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی است در راستای تقویت زیرساخت ها در روستاهای کشور به شمار می رود.

*

code

معرفی اجمالی بنياد مسكن زنجان

در پي فرمان حضرت امام در ۲۱ فروردين ۱۳۵۸ و افتتاح حساب ۱۰۰ و توجه عموم  به اين امر مهم بنياد مسكن انقلاب اسلامي در بيست وپنجم ارديبهشت ماه فعاليت خود را آغاز كرد. اساسنامه بنياد در تاريخ هفدهم آذرماه سال ۱۳۶۶ به تصويب مجلس شوراي اسلامي رسيدو طبق آن وظايفي بر عهده اين نهاد گذارده شده.

بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان زنجان با هفت شعبه در شهرستانهای زنجان ، ابهر ، خرمدره ، خدابنده ، طارم ، ماهنشان ، ایجرود و بانک ماشین آلات به منظور انجام مسئوليت ويژه بنياد مسكن در رابطه با توسعه مسكن در شهرها و روستاها و اقشار كم‌درآمد و بازسازي مناطق آسيب‌ديده از سوانح عهده‌دار وظايف مربوط مي‌باشند.

پیگیری درخواست های ثبت شده

تمام حقوق اين وب سايت متعلق به بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان زنجان مي باشد.

Template Design:Dima Group