(پایگاه خبری تحلیلی موج رسا و کانال استانداری ):با حکمی از سوی آیت اله سید هاشم رسولی محلاتی، آیتالله خاتمی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان شد
- 24 آذر 1397
- بنیاد و رسانه
- کد خبر 2347
- 803 بازدید
- بدون دیدگاه
سایز متن /
(پایگاه خبری تحلیلی موج رسا و کانال استانداری ): به نقل از روابط عمومی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان، جلسه تکریم و معارفه مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان با حضور آیت اله خاتمی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان، حجت الاسلام و المسلمین رضایی قائم مقام نماینده ولی فقیه در بنیاد مسکن کشور، حجت الاسلام و المسلمین شهرابی دبیر شورای فرهنگی و ستاد عالی اقامه نماز بنیاد مسکن کشور، صنعتی منفرد مدیرکل بنیاد مسکن استان و حجت الاسلام و المسلمین مصطفوی برگزار شد.
طی حکمی از سوی آیت اله سید هاشم رسولی محلاتی نماینده ولی فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور، از زحمات و فعالیت های حجت الاسلام و المسلمین مصطفوی که طی سالیان متمادی به عنوان مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در بنیاد مسکن استان زنجان حضور داشت، تقدیر به عمل آمد و به جای ایشان آیت اله علی خاتمی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان، به این سمت منصوب شد.
در این حکم آمده است:
حضرت حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای شیخ علی خاتمی دامت توفیقاته
سلام علیکم
ضمن تقدیر و تشکر از تلاش های شایسته جناب آقای حجت الاسلام و المسلمین قربانعلی مصطفوی در دوره تصدی مسئولیت دفتر نمایندگی ولی فقیه در بنیاد مسکن استان، به موجب این حکم به عنوان مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان منصوب می شوید.
امید است به لطف خداوند متعال و در پرتو عنایات حضرت ولی عصر(عج) و همچنین با توجه به رهنمودهای رهبر معزز انقلاب اسلامی ولی فقیه زمان حضرت آیت ا… خامنه ای مدظله العالی و با همکاری تلاشگران بنیاد مسکن در جهت حصول به اهداف این نهاد که به عنوان یادگاری درخشان از حضرت امام خمینی (ره) در جمهوری اسلامی ایران محسوب می شود، کوشا، موفق و موید باشید.
*