امام خمینی (ره) : از بنیاد مسکن که زحمات زیادی در ایران کشیده اند تشکر میکنم
سه شنبه ۰۴ مهر ۱۴۰۲

(پایگاه خبری تحلیلی موج رسا) : اجرای طرح هادی روستایی در استان زنجان بالاتر از میانگین کشوری است

به گزارش موج رسا; سجاد صنعتی منفرد در بازدید استاندار زنجان از بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان به میانگین اجرای طرح هادی روستایی اشاره و اظهار کرد: میانگین اجرای طرح هادی روستایی در سطح کشور ۴۲ درصد و در استان زنجان ۵۱%  است که در این زمینه عملکرد  استان بالاتر از میانگین کشوری است و می توان گفت طرح هادی در نیمی از روستاهای استان زنجان اجرا شده است.

وی ادامه داد: از مجموع ۷۱۰ روستای بالای ۲۰ خانوار استان، طبق سرشماری سال ۹۵ ، طرح هادی برای ۶۹۶ روستا تهیه شده و در ۳۶۲ روستا اجرا شده است.

مدیر کل بنیاد مسکن استان زنجان ادامه داد: تأمین عادلانه امکانات از طریق ایجاد تسهیلات اجتماعی، تولیدی و رفاهی، هدایت وضعیت فیزیکی روستا، ایجاد تسهیلات لازم جهت بهبود مسکن روستاییان و خدمات محیط زیستی و عمومی ‌از اهداف اصلی طرح هادی روستایی است.

صنعتی منفرد با بیان اینکه،با شناسایی مناطق کم برخوردار وبرنامه ریزی مناسب می توان روند رو به رشدی را در ارائه تسهیلات طرح ویژه بهسازی ومقاوم سازی مسکن روستایی دنبال کرد، خاطر نشان کرد: اولویت ما در حوزه روستایی، توجه به مقاوم سازی مسکن روستائیان است که در این راستا، تسهیلات مقاوم سازی و بهسازی مسکن هم سو با اهدافی چون احداث مسکن مقاوم، تامین مسکن متناسب با نیاز روستاییان، حفظ هویت و سیمای عمومی روستاها و تطبیق کالبد مسکن روستایی با زندگی امروزی به روستاییان، پرداخت می شود.

این مسئول به صدور اسناد مالکیت روستایی اشاره کرد و یادآور شد: تا کنون ۶۲۱۱۰  فقره سند مالکیت روستایی  و ۵ هزار و ۵۷۵ جلد سند برای شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت، توسط بنیاد مسکن و اداره ثبت اسناد در این استان صادر شده است.

مدیرکل بنیاد مسکن استان زنجان گفت: در ۶  ماهه گذشته، با پیگیری و تاکیدات استاندار بر همکاری بانک های عامل و ضرورت سرعت بخشیدن به احداث مسکن مقاوم در روستاها و تلاش بنیاد مسکن استان زنجان، ۷۰ درصد از سهمیه ابلاغی تسهیلات طرح ویژه بهسازی و مقاوم سازی مسکن روستایی در استان برای مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی محقق شده است.

این مسئول خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین اهداف و رسالت های بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، تأمین مسکن محرومان و اقشارکم درآمد، است که در این راستا، بنیاد مسکن استان، از نیمه دوم سال ۱۳۹۵ نیز تاکنون، حدود ۹۸ واحد در قالب مسکن اقشار کم درآمد واگذار و دربرنامه سال ۱۳۹۶ نیز به تعداد ۱۰۷واحد برای تامین مسکن خانوارهای دومعلول شهری پیش بینی کرده است.

صنعتی منفرد به برخی از تفاهم نامه های بنیاد مسکن استان با سایر دستگاه های اجرایی اشاره کرد و گفت: در بخش سرمایه گذاری و اشتغال پایدار، طراحی و تولید اسکلت پیش‌ساخته ویژه برای مواقع بحرانی از برنامه‌های اصلی و جدید بنیاد مسکن استان است.

وی با اشاره به راه اندازی کارخانه تولید مصالح ساختمانی با کیفیت در سطح استان ادامه داد: تلاش داریم کارخانه قیر را در سطح استان فعال کنیم تا از این طریق شش استان همجوار را نیز تحت پوشش قرار دهیم.

این مسئول در پایان شروع ساخت ۱۳۳ واحد مسکونی در قالب تامین مسکن محرومین،  ساخت خانه عالم، اجرای پروژه های عمرانی از محل اعتبارات استان و اجرای پروژه های سرمایه گذاری از جمله پردیس سینمایی از دیگر فعالیت های  بنیاد مسکن استان دانست.

 

 

لینک خبر:


*

code

معرفی اجمالی بنياد مسكن زنجان

در پي فرمان حضرت امام در ۲۱ فروردين ۱۳۵۸ و افتتاح حساب ۱۰۰ و توجه عموم  به اين امر مهم بنياد مسكن انقلاب اسلامي در بيست وپنجم ارديبهشت ماه فعاليت خود را آغاز كرد. اساسنامه بنياد در تاريخ هفدهم آذرماه سال ۱۳۶۶ به تصويب مجلس شوراي اسلامي رسيدو طبق آن وظايفي بر عهده اين نهاد گذارده شده.

بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان زنجان با هفت شعبه در شهرستانهای زنجان ، ابهر ، خرمدره ، خدابنده ، طارم ، ماهنشان ، ایجرود و بانک ماشین آلات به منظور انجام مسئوليت ويژه بنياد مسكن در رابطه با توسعه مسكن در شهرها و روستاها و اقشار كم‌درآمد و بازسازي مناطق آسيب‌ديده از سوانح عهده‌دار وظايف مربوط مي‌باشند.

پیگیری درخواست های ثبت شده

تمام حقوق اين وب سايت متعلق به بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان زنجان مي باشد.

Template Design:Dima Group