مقام معظم رهبری : بنیاد مسکن یکی از برکات مستمر و صدقات جاری امام راحل می باشد
سه شنبه ۰۴ مهر ۱۴۰۲

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان: خدمات بنیاد مسکن در راستای محرومیت زدایی بسیار ارزشمند است

به مناسبت دهه کرامت حضرت آیت اله خاتمی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان با حضور در بنیاد مسکن   با مهندس خواجه ای مدیرکل بنیاد مسکن استان ، حاج اقا سلطانی مسیول دفتر نمایندگی ولی فقیه در این نهاد و‌ جمعی از همکاران دیدار و گفتگو کردند.

حضرت آیت اله خاتمی ،خدمات بنیاد مسکن را بسیار ارزشمند و ماندگار دانست و گفت: این نهاد انقلابی با بیش از ۴ دهه فعالیت با همت و تلاش مضاعف همکاران به خوبی توانسته است خدمات گسترده ای را درزمینه توسعه و آبادانی روستاها، تامین مسکن، کمک به اقشار محروم جامعه و … ارائه نماید و می توان گفت یکی از اهداف مهم حضرت امام(ره) از تاسیس بنیاد مسکن، رسیدگی به امور محرومین جامعه بوده است.

وبا بیان اینکه انجام فعالیتی جهادی و محرومیت زدایی افتخاری بزرگ برای کارکنان بنیاد مسکن است، گفت: مردم ولی نعمتان نظام اسلامی هستند و ما وظیفه داریم با همه توان در پی حل مشکلات آنها باشیم.

در پایان از برندگان مسابقات فرهنگی و ورزشی  که به مناسبت دهه کرامت برگزار شده بود، تقدیر به عمل آمد.

*

code

معرفی اجمالی بنياد مسكن زنجان

در پي فرمان حضرت امام در ۲۱ فروردين ۱۳۵۸ و افتتاح حساب ۱۰۰ و توجه عموم  به اين امر مهم بنياد مسكن انقلاب اسلامي در بيست وپنجم ارديبهشت ماه فعاليت خود را آغاز كرد. اساسنامه بنياد در تاريخ هفدهم آذرماه سال ۱۳۶۶ به تصويب مجلس شوراي اسلامي رسيدو طبق آن وظايفي بر عهده اين نهاد گذارده شده.

بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان زنجان با هفت شعبه در شهرستانهای زنجان ، ابهر ، خرمدره ، خدابنده ، طارم ، ماهنشان ، ایجرود و بانک ماشین آلات به منظور انجام مسئوليت ويژه بنياد مسكن در رابطه با توسعه مسكن در شهرها و روستاها و اقشار كم‌درآمد و بازسازي مناطق آسيب‌ديده از سوانح عهده‌دار وظايف مربوط مي‌باشند.

پیگیری درخواست های ثبت شده

تمام حقوق اين وب سايت متعلق به بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان زنجان مي باشد.

Template Design:Dima Group