امام خمینی (ره) : همه محرومان باید خانه داشته باشند ، هیچکس در هیچ گوشه مملکت نباید از داشتن خانه محروم باشد .
سه شنبه ۰۴ مهر ۱۴۰۲

نماینده مردم ایجرود و ماهنشان در مجلس

نماینده مردم ایجرود و ماهنشان در مجلس :

کارنامه درخشان عملکرد  بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مثال زدنی است.

طی جلسه ای مهندس حاجی زاده مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان حجت الاسلام و المسلمین مصطفوی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در بنیاد مسکن استان و معاونین بنیاد مسکن استان  با دکتر خاتمی نماینده مردم ایجرود و ماهنشان در مجلس شورای اسلامی  دیدار کردند . در این دیدار که در بنیاد مسکن استان برگزار شد در ابتدا حاجی زاده با ارائه گزارشی کاملی از فعالیت ها و ساختار بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و شرح کامل پاورپوینت ارسالی معاونت عمران روستایی دفتر مرکزی به تشریح عملکرد بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان در تمامی بخش ها پرداخت . وی افزود یکی از مشکلات موجود دراه خدمات به روستاییان را نبود برنامه ای جامع در این خصوص دانست و افزود بنیاد مسکن با ارائه طرح هایی از جمله طرح توسعه پایدار منظومه های روستایی در این راستا گام هایی را برداشته است که لازمه تحقق آن حمایت دولت و نمایندگان است چرا که موضوع معیشت روستاییان از محورهای اصلی این طرح است که به حفظ سرمایه های انسانی روستایی در خود روستاها منجر خواهد شد . پس از آن نماینده مردم ایجرود و ماهنشان فرصت به وجود آمده در این جلسه را مغتنم شمرده و ضمن تقدیر و تشکر گفت کارنامه درخشان بنیاد مسکن انقلاب اسلامی که سنگ بنای آن را امام راحل (ره) بنیان نهاده است مثال زدنی است و حذف اینگونه نهادهای انقلابی امکان پذیر نیست چرا که منشا خدمات فراوانی بوده اند . وی با اشاره با عدم وجود برنامه ریزی مدون در خصوص توسعه و رسیدگی روستاها آن را مانع بزرگی در این زمینه دانست که با وجود خدمات به روستاییان هنوز به شرایط مطلوب نرسیده ایم . دکتر خاتمی روستاییان را سرمایه های عظیم بخش تولید در کشور دانست که خدمت با آنان با توسعه و رسیدگی به روستاها را وظیفه دستگاه ها دانست .وی همچنین افزود که در مسیر تحقق تدوبن برنامه جامع خدمات به روستاییان در کنار بنیاد مسکن انقلاب اسلامی که از نهاد های ساعی در این زمینه است خواهیم بود تا بیش از پیش به روستاییان عزیز که محرک چرخ تولید کشور هستند خدمت کنیم .

*

code

معرفی اجمالی بنياد مسكن زنجان

در پي فرمان حضرت امام در ۲۱ فروردين ۱۳۵۸ و افتتاح حساب ۱۰۰ و توجه عموم  به اين امر مهم بنياد مسكن انقلاب اسلامي در بيست وپنجم ارديبهشت ماه فعاليت خود را آغاز كرد. اساسنامه بنياد در تاريخ هفدهم آذرماه سال ۱۳۶۶ به تصويب مجلس شوراي اسلامي رسيدو طبق آن وظايفي بر عهده اين نهاد گذارده شده.

بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان زنجان با هفت شعبه در شهرستانهای زنجان ، ابهر ، خرمدره ، خدابنده ، طارم ، ماهنشان ، ایجرود و بانک ماشین آلات به منظور انجام مسئوليت ويژه بنياد مسكن در رابطه با توسعه مسكن در شهرها و روستاها و اقشار كم‌درآمد و بازسازي مناطق آسيب‌ديده از سوانح عهده‌دار وظايف مربوط مي‌باشند.

پیگیری درخواست های ثبت شده

تمام حقوق اين وب سايت متعلق به بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان زنجان مي باشد.

Template Design:Dima Group