مقام معظم رهبری : بنیاد مسکن یکی از برکات مستمر و صدقات جاری امام راحل می باشد
دوشنبه ۱۵ خرداد ۱۴۰۲

نشست مشترک مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان با مدیرکل راه و شهرسازی در خصوص برنامه ریزی جهت اجرای پروژه های اقدام ملی در حوزه مسکن شهری در استان زنجان

 

نشست مشترکی در روز شنبه مورخ ۹۸/۴/۲۹ با حضور مهندس صنعتی منفرد مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان، مهندس بیات منش مدیرکل راه و شهرسازی استان و معاونین دو دستگاه در خصوص برنامه ریزی جهت اجرای پروژه های اقدام ملی در حوزه مسکن شهری در استان زنجان  و گسترش تعاملات برگزار شد.

مدیرکل بنیاد مسکن استان با اشاره به همکاری های فی مابین بنیاد مسکن و اداره راه و شهرسازی ، به تشریح فعالیت های این نهاد در راستای توسعه و پیشرفت استان اشاره کرد و بر همکاری  های بیشتر در خصوص پروژه های مشترک تاکید نمود.

وی با بیان اینکه برای تامین مسکن محرومین بایستی تعامل ویژه ای با دستگاه های اجرایی در بحث تامین زمین و خدمات زیربنایی وجود داشته باشد، اظهار کرد : بنیاد مسکن استان و اداره راه و شهرسازی اهداف و وظایف مشترکی در زمینه تامین مسکن و اجرای پروژه های شاخص در سطح استان بر عهده دارند که در صورت تعاملات و هم افزایی بیشتر می توان شاهد تسریع در روند امور برای خدمت رسانی بیشتر به مردم بود.

سپس مهندس بیات منش ضمن ابراز رضایت از عملکرد بنیاد مسکن استان، این نهاد را یکی از دستگاه های تخصصی در زمینه اجرای پروژه های عمرانی در سطح استان دانست و افزود: در حال حاظر پروژه های مشترکی بین این دو دستگاه آغاز شده که امیدواریم با تعاملات بیشتر بتوانیم روند اجرایی این پروژه ها را سرعت بخشیم.

گفتنی است در ادامه در خصوص اجرای پروژه های مشترک اعم از ادامه عملیات آماده سازی سایت  ۷۳ هکتاری زنجان، پروژه های راهسازی،بهسازی و نوسازی بافت ناکار آمد شهر زنجان و رفع مشکلات در خصوص  صدور پروانه ساختمانی برای واحدهای مسکونی فاقد سند مالکیت در سطح استان که در اثر بارندگی های اخیر دچار خسارت شده اند، گفتگو و رای زنی شد.

*

code

معرفی اجمالی بنياد مسكن زنجان

در پي فرمان حضرت امام در ۲۱ فروردين ۱۳۵۸ و افتتاح حساب ۱۰۰ و توجه عموم  به اين امر مهم بنياد مسكن انقلاب اسلامي در بيست وپنجم ارديبهشت ماه فعاليت خود را آغاز كرد. اساسنامه بنياد در تاريخ هفدهم آذرماه سال ۱۳۶۶ به تصويب مجلس شوراي اسلامي رسيدو طبق آن وظايفي بر عهده اين نهاد گذارده شده.

بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان زنجان با هفت شعبه در شهرستانهای زنجان ، ابهر ، خرمدره ، خدابنده ، طارم ، ماهنشان ، ایجرود و بانک ماشین آلات به منظور انجام مسئوليت ويژه بنياد مسكن در رابطه با توسعه مسكن در شهرها و روستاها و اقشار كم‌درآمد و بازسازي مناطق آسيب‌ديده از سوانح عهده‌دار وظايف مربوط مي‌باشند.

پیگیری درخواست های ثبت شده

تمام حقوق اين وب سايت متعلق به بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان زنجان مي باشد.

Template Design:Dima Group