مهندس خواجه ای مدیرکل جدید بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان دیدار و گفت و گو کردند
- 15 اردیبهشت 1399
- آخرين اخبار
- کد خبر 4527
- 659 بازدید
- بدون دیدگاه
سایز متن /
مهندس رضا خواجه ای مدیرکل جدید بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان به همراه مهندس هادی درفشی معاون پشتیبانی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور، مهندس مهدیان معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن و مهندس صنعتی منفرد مدیرکل سابق این نهاد انقلابی با آیت الله خاتمی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان و حوزه نمایندگی ولی فقیه در این نهاد انقلابی دیدار و گفت و گو کردند.
در ابتدا آیت الله خاتمی خدمت رسانی در جهت عمران و آبادانی و رفع نیازهای مردم را از آموزه های دینی دانست و گفت:
توفیق حضور و همکاری در این نهادانقلابی و خدمتگذار، فرصت مغتنمی است که می بایست با کار و تلاش شبانه روزی قدر دان و سپاسگذار این نعمت باشیم.
وی ادامه داد: بنیادمسکن که بانفس پاک بنیانگذار جمهوری اسلامی تاسیس گردیده ، در صف اول خدمت رسانی به محرومین و اقشار مختلف جامعه اسلامی می باشد.
آیت الله خاتمی بااشاره به استفاده از ظرفیت بالای نیروهای جوان در مجموعه بنیاد مسکن افزود : در مجموعه بنیاد مسکن استان زنجان شاهد پیشرفت چشمگیری بوده ایم که لازم میدانم از مهندس صنعتی منفرد و کارکنان زحمتکش این نهاد انقلابی صمیمانه تشکر نمایم .
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان و حوزه نمایندگی ولی فقیه در این نهاد انقلابی ادامه داد: بنیاد مسکن یادگار ماندگار امام خمینی(ره) یکی از نهادهای موثر در خدمت نظام و تعالی این مرز و بوم و پیشتاز خدمت رسانی و روحیه جهادی است.
وی ضمن تشکر از خدمات مهندس صنعتی منفرد مدیرکل پیشین این نهاد و آرزوی موفقیت برای مدیرکل جدید، افزود: مدیران جدید باید خدمات و تجربیات مدیران قبلی را سرلوحه فعالیتهای خود قرار دهند و در ادامه فعالیتها آن خدمات انجام شده را در سطح وسیع تری ارتقاء دهند.
*