مقام معظم رهبری : بنیاد مسکن یکی از برکات مستمر و صدقات جاری امام راحل می باشد
جمعه ۰۴ فروردین ۱۴۰۲

معاون پشتیبانی و هماهنگی امور استان‌های بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور : بنیاد مسکن با اندیشه های جدید و پتانسیل موجود در نیروی انسانی، توانسته اعتماد ویژه ای در جامعه کسب کند

جلسه ای با حضور مهندس درفشی معاون پشتیبانی و هماهنگی امور استان‌های بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور، مهندس نوری مدیر کل امور حقوقی بنیاد مسکن کشور، مهندس صنعتی منفرد مدیر کل بنیاد مسکن استان و جمعی از کارکنان این نهاد، در بنیاد مسکن استان زنجان برگزار شد.

در ابتدا مهندس صنعتی منفرد ضمن خوش آمد گویی به مهندس در فشی با اشاره به برخی خدمات و فعالیت های بنیاد مسکن اظهار کرد: خدمات بسیار ارزنده بنیاد مسکن استان در روستاها باعث جلوگیری از مهاجرت روستائیان به شهرها ، تثبیت جمعیت در روستاها و ساماندهی و رفع مشکلات روستائیان شده است.

وی به اجرای طرح هادی روستایی در سطح استان اشاره کرد و گفت: میانگین اجرای طرح هادی روستایی در سطح کشور ۴۲ درصد و در استان زنجان این آمار ۵۱ درصد است که در این زمینه استان زنجان بالاتر از میانگین کشوری قرار دارد و در حال حاضر برنامه‌ریزی برای اجرای ۱۵۰ پروژه طرح هادی در روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان در سال‌جاری در دستور کار قرار دارد.

مدیر کل بنیاد مسکن استان خاطرنشان کرد: در حوزه صدور سند مالکیت روستایی و شهری تاکنون برای ۶۲ هزار و ۳۲۶ واحد مسکونی روستایی سند مالکیت صادر شده، همچنین تاکنون برای ۶۲۲۹ واحد مسکونی در شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر سند مالکیت صادر شده است و در مجموع برای ۶۸.۲۹ درصد واحدهای مسکونی روستایی سند مالکیت صادر شده که طی برنامه ششم توسعه، صدور اسناد مالکیت برای مابقی واحدهای مسکونی در دستور کار قرار دارد.

صنعتی منفرد احداث مسکن مقاوم و بادوام روستایی و تلاش در حفظ هویت معماری بومی‌ مسکن روستایی را امری مهم و ضروری دانست و گفت: ایجاد زمینه توسعه پایدار و افزایش سطح رفاه زندگی روستائیان، ارتقاء اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی بین روستائیان، ایجاد تسهیلات لازم جهت بهبود مسکن روستاییان و خدمات محیط زیستی و عمومی‌، نهادینه شدن فرهنگ مقاوم سازی در روستاها و ایمنی بیشتر واحد های مسکونی روستایی در برابر حوادث طبیعی از برخی اهداف این نهاد انقلابی است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان همچنین بر احیای بافت با ارزش روستای درسجین شهرستان ابهر و شروع عملیات اجرایی احیای بافت با ارزش روستای قلعه شهرستان زنجان اشاره کرد. سجاد صنعتی منفرد خاطرنشان کرد: فراهم کردن فضاهای گردشگری در روستاها و ایجاد زیرساخت‌های مورد نیاز گردشگری، بهسازی جاذبه‌ها و اماکن دیدنی موجود در روستاها، توسعه و ترویج صنایع دستی و صیانت و حفاظت از میراث فرهنگی و تاریخی از اهمیت فراوانی برخوردار است..

وی بر لزوم توجه به تحقق توسعه روستایی با محوریت گردشگری در زنجان تاکید کرد و ادامه داد: هدف از ایجاد روستاهای هدف گردشگری معرفی روستاها برای گردشگران و از طرفی فرصت مناسبی برای ایجاد اشتغال روستایی، معرفی کالاهای روستایی و به عبارتی اشتغال پایدار به شمار می آید.

در ادامه این جلسه، مهندس درفشی با بیان اینکه، بنیاد مسکن با اندیشه های جدید و پتانسیل موجود در نیروی انسانی توانسته اعتماد ویژه ای در جامعه کسب کند، ادامه داد: بنیاد مسکن استان زنجان به خوبی توانسته با استفاده از قابلیت های استان، پتانسیل موجود در نیروی انسانی و بهره وری از طرح ها و اندیشه های جدید به اهداف متعالی در جامعه دست یابد.

وی ادامه داد: ما باید از همه فرصت ها در راستای رسیدن به اهداف این نهاد تلاش کنیم و از دارایی های موجود چون زمین های تملک شده، نیروی انسانی متخصص و متعهد ، اختیارات و همچنین تعامل و ارتباط هدفمند با نهادهای دیگر استفاده نماییم.

معاون پشتیبانی و هماهنگی امور استان‌های بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور تاکید کرد: برای توسعه روستایی استفاده از فرصت های نو و جدید نه تنها در این نهاد، بلکه به عنوان مدل بیرونی نیز باید در بین دستگاه های دیگر ترویج دهیم.

مهندس درویشی با بیان اینکه، بنیاد مسکن کارهای چشمگیری در عمران و آبادانی روستاها و مقاوم سازی مسکن روستایی انجام داده است، افزود: این نهاد نه تنها هیچ گونه هزینه ای برای دولت نداشته، بلکه توانسته در شرایط بحرانی خدمات ویژه ای در نقاط محروم ارائه نماید.

وی خاطر نشان کرد: نظارت دقیق بر مقاوم سازی منازل روستایی و حفظ آداب و رسوم و جایگاه سکونتی روستاها و با اجرای طرح هادی و زیباسازی محیط روستاها، مهاجرت معکوس از شهرها به روستاها صورت پذیرد و با ارائه آموزش های لازم به روستائیان، در نگهداری از طرح های هادی از آنان کمک گرفته شود.

معاون پشتیبانی و هماهنگی امور استان‌های بنیاد مسکن انقلاب اسلامی اظهار کرد: ایجاد فرصت‌های شغلی در روستاها در دستور کار قرار دارد و بر اساس برنامه‌ریزی‌های گسترده توسعه گردشگری روستاها در سال‌های آینده به طور جدی پیگیری خواهد شد.

مهندس درفشی با اشاره به اینکه معرفی روستاهای گردشگری به گردشگران سبب ایجاد فرصت‌های شغلی جدید در کشور می‌شود، تصریح کرد: از سویی می‌توان با عرضه کالاها و تولیدات روستاییان زمینه ایجاد اشتغال پایدار را ایجاد کرد.

درفشی با تاکید بر اینکه معرفی محصولات روستایی و توسعه گردشگری روستایی از جمله اهداف بنیاد مسکن انقلاب اسلامی است، یادآور شد: مردم و به ویژه گردشگران علاقمند به حضور در روستاها هستند تا از مواهب طبیعی و امکانات موجود در آن بهره‌مند شوند.

وی با اشاره به اینکه متولیان حوزه گردشگری نیز باید منابعی را برای توسعه بوم‌گردی اختصاص دهند، اظهار کرد: گردشگران برای استفاده از هر مکانی به اقامتگاه و فضای مناسب نیاز دارند و باید تشکیلاتی هدفمند در این زمینه برای عرضه تولیدات کشاورزی و صنایع دستی، غذاهایی سنتی و افزایش درآمد پایدار روستاییان ایجاد شود.

معاون پشتیبانی و هماهنگی امور استان‌های بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ادامه داد: توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل برای رونق گردشگری و ایجاد امکانات بهداشتی خوب در روستاها هم باید مورد توجه باشد.

*

code

معرفی اجمالی بنياد مسكن زنجان

در پي فرمان حضرت امام در ۲۱ فروردين ۱۳۵۸ و افتتاح حساب ۱۰۰ و توجه عموم  به اين امر مهم بنياد مسكن انقلاب اسلامي در بيست وپنجم ارديبهشت ماه فعاليت خود را آغاز كرد. اساسنامه بنياد در تاريخ هفدهم آذرماه سال ۱۳۶۶ به تصويب مجلس شوراي اسلامي رسيدو طبق آن وظايفي بر عهده اين نهاد گذارده شده.

بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان زنجان با هفت شعبه در شهرستانهای زنجان ، ابهر ، خرمدره ، خدابنده ، طارم ، ماهنشان ، ایجرود و بانک ماشین آلات به منظور انجام مسئوليت ويژه بنياد مسكن در رابطه با توسعه مسكن در شهرها و روستاها و اقشار كم‌درآمد و بازسازي مناطق آسيب‌ديده از سوانح عهده‌دار وظايف مربوط مي‌باشند.

پیگیری درخواست های ثبت شده

تمام حقوق اين وب سايت متعلق به بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان زنجان مي باشد.

Template Design:Dima Group