امام خمینی (ره) : بر دولت اسلامی است که برای خانه دار شدن ملت چاره ای بیندیشد و بر همه مردم است که در این مورد همکاری کنند
سه شنبه ۰۴ مهر ۱۴۰۲

مساعدت ویژه حساب ۱۰۰ امام ( ره) بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان در ساخت مسکن برای خانوارهای دارای دو‌معلول

با همراهی گروه جهادی موکب رزمندگان ایجرود و مساعدت ویژه حساب ۱۰۰ امام (ره) بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان برای خانوارهای دارای دو معلول در روستای چولجه قشلاق شهرستان ایجرود مسکن احداث گردید.

حساب ۱۰۰ امام (ره) شفاف ترین مسیر خدمت رسانی به مسکن محرومین بوده که با پشتوانه حمایتی و کمک مردم برای خدمات رسانی و ساخت مسکن برای محرومین گام بر می‌دارد، که می توان گفت؛ تحقق اهداف این مجموعه، مرهون مشارکت‌های مردمی است.

شایان ذکر است در سال جاری از این محل، ۱۵ میلیارد ریال کمک های نقدی و غیر نقدی برای اقشار کم درآمد پرداخت گردید.

*

code

معرفی اجمالی بنياد مسكن زنجان

در پي فرمان حضرت امام در ۲۱ فروردين ۱۳۵۸ و افتتاح حساب ۱۰۰ و توجه عموم  به اين امر مهم بنياد مسكن انقلاب اسلامي در بيست وپنجم ارديبهشت ماه فعاليت خود را آغاز كرد. اساسنامه بنياد در تاريخ هفدهم آذرماه سال ۱۳۶۶ به تصويب مجلس شوراي اسلامي رسيدو طبق آن وظايفي بر عهده اين نهاد گذارده شده.

بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان زنجان با هفت شعبه در شهرستانهای زنجان ، ابهر ، خرمدره ، خدابنده ، طارم ، ماهنشان ، ایجرود و بانک ماشین آلات به منظور انجام مسئوليت ويژه بنياد مسكن در رابطه با توسعه مسكن در شهرها و روستاها و اقشار كم‌درآمد و بازسازي مناطق آسيب‌ديده از سوانح عهده‌دار وظايف مربوط مي‌باشند.

پیگیری درخواست های ثبت شده

تمام حقوق اين وب سايت متعلق به بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان زنجان مي باشد.

Template Design:Dima Group