امام خمینی (ره) : بر دولت اسلامی است که برای خانه دار شدن ملت چاره ای بیندیشد و بر همه مردم است که در این مورد همکاری کنند
سه شنبه ۰۴ مهر ۱۴۰۲

مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان: طراحی سامانه پایش از اقدامات ارزشمند پس از زلزله کرمانشاه بود

 

بیست‌وپنجمین نشست از سلسله نشست‌های تخصصی در حوزه مدیریت بحران با موضوع «بازخوانی بازسازی پس از زلزله سال ۱۳۹۶ کرمانشاه» به همراه رونمایی کتاب «مستندسازی بازسازی مناطق خسارت‌دیده از زلزله آبان‌ماه ۱۳۹۶ استان کرمانشاه» توسط پژوهشکده سوانح طبیعی و کرسی یونسکو در مدیریت بلایای طبیعی با حضور حدود ۳۵۰ نفر از مسئولان، اساتید و علاقمندان به این حوزه به صورت برخط برگزار شد.

رضا خواجه‌ای مدیرکل بنیاد مسکن استان زنجان و رئیس ستاد هماهنگی بازسازی مناطق زلزله‌زده کرمانشاه در این نشست چالش‌های بازسازی پس از زلزله ۱۳۹۶ کرمانشاه از قبیل اعتصاب کامیون‌دارها، افزایش قیمت مصالح ساختمانی، حضور سلبریتی‌ها و وعده‌های احساسی را برشمرد
وی  مدیرکل بنیاد مسکن استان زنجان و رئیس ستاد هماهنگی بازسازی مناطق زلزله‌زده کرمانشاه در ابتدای سخنرانی خود به انتشار مصاحبه‌ای که در رابطه با کانکس‌ها پخش شد، اشاره کرد و عنوان کرد که این کار قاعده بازی را در حالی به هم زد که ۱۵۸۰۰ کانکس توزیع شده بود و علاوه بر کانکس‌ها برای ۳۹۰۰ مستاجر و ۵۹۰۰ مالک کمک بلاعوض واریز شده بود که در نهایت منجر به این شد که بعضی کانکس‌ها خالی بماند.

ایشان بهترین اقدام در بازسازی کرمانشاه را طراحی سامانه پایش دانست و وعده زمین به مستاجران را مخل مدیریت در بازسازی برشمرد. در ادامه ایشان از ارزیابی ۱۰ شهرستان، ۱۶۲۳روستا، ۱۰۷۵۰۳ واحد مسکونی، ۶۷ هزار واحد تعمیری و ۴۰ هزار واحد احداثی و حتی ارزیابی لوازم و وسایل برای اعطای تسهیلات معیشتی توسط  ۴۵۰ اکیپ ارزیاب سخن گفت.

خواجه‌ای کیفیت ساخت را خط قرمز بنیاد عنوان کرد و مدیریت هوشمندانه ۳۸۰۰ میلیارد تومان را کاری سخت برشمرد. در ادامه ایشان بعضی از آمار و ارقام مصالح بازسازی را بیان کرد و در این زمینه، ۷۰ هزارتن آهن آلات، ۱۱۵۰۰ اسکلت ۱۷۶ هزارتن سیمان رایگان، ۱۹۰۰ حواله تیرچه، ۲۱۰ هزار متر مکعب بتن آماده را برشمرد. در پایان نیز، چالش‌های بازسازی پس از زلزله ۱۳۹۶ کرمانشاه از قبیل اعتصاب کامیون‌دارها، افزایش قیمت مصالح ساختمانی، حضور سلبریتی‌ها و وعده‌های احساسی را برشمرد و آمادگی و تامین اعتبار برای ایجاد آمادگی و پیشگیری را اصل مهمی در سوانح دانست.

 

*

code

معرفی اجمالی بنياد مسكن زنجان

در پي فرمان حضرت امام در ۲۱ فروردين ۱۳۵۸ و افتتاح حساب ۱۰۰ و توجه عموم  به اين امر مهم بنياد مسكن انقلاب اسلامي در بيست وپنجم ارديبهشت ماه فعاليت خود را آغاز كرد. اساسنامه بنياد در تاريخ هفدهم آذرماه سال ۱۳۶۶ به تصويب مجلس شوراي اسلامي رسيدو طبق آن وظايفي بر عهده اين نهاد گذارده شده.

بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان زنجان با هفت شعبه در شهرستانهای زنجان ، ابهر ، خرمدره ، خدابنده ، طارم ، ماهنشان ، ایجرود و بانک ماشین آلات به منظور انجام مسئوليت ويژه بنياد مسكن در رابطه با توسعه مسكن در شهرها و روستاها و اقشار كم‌درآمد و بازسازي مناطق آسيب‌ديده از سوانح عهده‌دار وظايف مربوط مي‌باشند.

پیگیری درخواست های ثبت شده

تمام حقوق اين وب سايت متعلق به بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان زنجان مي باشد.

Template Design:Dima Group