امام خمینی (ره) : همه محرومان باید خانه داشته باشند ، هیچکس در هیچ گوشه مملکت نباید از داشتن خانه محروم باشد .
پنج شنبه ۰۶ مهر ۱۴۰۲

مدیر عامل شرکت سامان محیط در دیدار با مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان: بنیاد مسکن استان زنجان، در اجرای پروژه های عمرانی با کیفیت موفق عمل نموده است

مهندس سعیدی مدیرعامل شرکت سامان محیط در حضور در بنیاد مسکن استان زنجان با مهندس خواجه ای مدیرکل این نهاد،دیدار و گفتگو کردند.

در ابتدا مهندس سعیدی با اشاره به اینکه، شرکتهای توسعه یافته در عرصه خدمات فنی و مهندسی به خصوص خدمات عمرانی به درک صحیح از واقعیتهای استفاده از برنامه ریزی دقیق و هدفمند استراتژیک با توجه به چشم انداز آتی و بیانیه ماموریت شرکت رسیده اند،  افزود: در این راستا شرکت سامان محیط وابسته به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به فراخور توانمندیهای خود زمینه لازم جهت حرکت به سمت تعالی سازمانی را برداشته و با استفاده از الگوهای عملی از شرکتهای عمرانی در سطح بین المللی پیش گام در ارائه خدمات فنی و مهندسی در سطح کشور می باشد.

وی ادامه داد: با نگاه به کسب تجارب ارزشمند و مدیریت دانش این شرکت در زمینه تکمیل پروژه های بزرگ و پیچیده در عرصه های راه سازی و پل سازی، حفر تونل و ساخت ایستگاه مترو، توسعه و ساخت اماکن زیارتی و همچنین احداث بزرگترین مجتمع مسکونی،تجاری و اداری در سطح کشور ، می توان ادعا نمود این شرکت با استفاده از راهکارهای مدیریتی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به عنوان ذی نفع اصلی و اتخاذ تدابیر مهم مدیریت اجرایی در داخل شرکت و بهره گیری از مدیریت یکپارچه در آینده نزدیک از تاثیرگذاران اصلی صنعت ساخت و ساز در کشور و صادر کننده این خدمات به کشورهای مد نظر خواهد بود.

مهندس سعیدی تاکید کرد: اما آنچه که بیش از همه سبب افزایش انگیزه و بالا رفتن توان اجرایی در شرکت سامان محیط شده، میل خدمت رسانی به کشور و مردم در راستای ساخت و ساز با کیفیت و دقت بالا می باشد.

وی عملکرد بنیاد مسکن استان را در اجرای پروژه های عمرانی بسیار مناسب و موفق دانست و گفت: این شرکت آمادگی خود را برای همکاری بیشتر با این مجموعه موفق اعلام می نماید.

در ادامه مهندس خواجه ای مدیرکل بنیاد مسکن استان،  به برخی پروژه های این نهاد انقلابی در حوزه های مختلف اشاره کرد و خاطر نشان کرد: این نهاد همواره سعی نموده با تجارب گذشته و دارا بودن نیروهای تخصصی و رعایت اصول فنی و مهندسی و استانداردها در ساخت و سازها،  پروژه های مناسبی را اجرا نماید.

وی ادامه داد: اگر بحث مهندسی و کیفیت ساخت و ساز را جدی بگیریم با رعایت اصول فنی می توانیم به بسیاری از مولفه های پیچیده پدافند غیرعامل پاسخ دهیم .

مهندس خواجه ای در پایان خواستار گسترش همکاری ها و تعاملات  با شرکت سامان محیط برای اجرای پروژه های عمرانی جدید شد.

*

code

معرفی اجمالی بنياد مسكن زنجان

در پي فرمان حضرت امام در ۲۱ فروردين ۱۳۵۸ و افتتاح حساب ۱۰۰ و توجه عموم  به اين امر مهم بنياد مسكن انقلاب اسلامي در بيست وپنجم ارديبهشت ماه فعاليت خود را آغاز كرد. اساسنامه بنياد در تاريخ هفدهم آذرماه سال ۱۳۶۶ به تصويب مجلس شوراي اسلامي رسيدو طبق آن وظايفي بر عهده اين نهاد گذارده شده.

بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان زنجان با هفت شعبه در شهرستانهای زنجان ، ابهر ، خرمدره ، خدابنده ، طارم ، ماهنشان ، ایجرود و بانک ماشین آلات به منظور انجام مسئوليت ويژه بنياد مسكن در رابطه با توسعه مسكن در شهرها و روستاها و اقشار كم‌درآمد و بازسازي مناطق آسيب‌ديده از سوانح عهده‌دار وظايف مربوط مي‌باشند.

پیگیری درخواست های ثبت شده

تمام حقوق اين وب سايت متعلق به بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان زنجان مي باشد.

Template Design:Dima Group