امام خمینی (ره) : همه محرومان باید خانه داشته باشند ، هیچکس در هیچ گوشه مملکت نباید از داشتن خانه محروم باشد .
دوشنبه ۱۵ خرداد ۱۴۰۲

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان: پرداخت ۶۵ میلیارد ریال کمک بلاعوض برای تکمیل واحدهای مسکونی نیمه تمام روستایی در سال جاری

مهندس خواجه ای مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان به همراه مهندس بیات منش مدیرکل راه و شهرسازی استان و معاونین این دو مجموعه با دکتر شعاعی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری زنجان دیدار و در خصوص اجرای پروژه های عمرانی به ویژه طرح نهضت ملی مسکن در راستای توسعه استان گفتگو کردند.

در ابتدا مهندس خواجه ای،  اقدامات بنیاد مسکن در زمینه اجرای طرح های زیربنایی و عمرانی و همچنین تامین مسکن محرومین در مناطق مختلف استان را بسیار ارزشمند دانست و به تشریح فعالیت های این نهاد به ویژه خدمات ارائه شده در سطح روستاها اشاره کرد و گفت:  از برخی خدمات بنیاد مسکن می توان به تهیه و اجرای طرح های هادی روستایی، مقاوم سازی و بهسازی واحدهای مسکونی روستایی با اعطای تسهیلات کم بهره و نظارت بر ساخت و ساز های روستایی با تشکیل نظام فنی روستایی ، سند دار کردن واحدهای مسکونی روستایی، شناسایی تهیه طرح و بهسازی روستاهای هدف گردشگری و احیای بافت های با ارزش روستایی و… اشاره کرد.

وی با بیان اینکه، بنیاد مسکن آمادگی لازم برای اجرای پروژه های عمرانی در سطح استان را دارد، خاطر نشان کرد: با توجه به پتانسیل و ظرفیت بالای این نهاد در اجرای پروژه های عمرانی، می توان با جذب اعتبارات ملی و استانی گام های مهمی به ویژه در زمینه  تامین مسکن برای اقشار کم درآمد برداشت .

مدیرکل بنیاد مسکن استان ،  به  میزان کمک های بلاعوض از سوی حساب ۱۰۰ امام (ره) برای تکمیل واحدهای مسکونی نیمه تمام روستایی در سال جاری اشاره کرد و افزود:  : تعداد ۸۷۱ فقره تسهیلات به مبلغ ۶۵ میلیارد ریال در سال جاری برای تکمیل واحدهای مسکونی نیمه تمام روستایی استان پرداخت شده است.

خواجه ای  به ارائه تسهیلات ۱۰۰ میلیونی طرح ویژه بهسازی و نوسازی مسکن روستایی به متقاضیان  نیز اشاره کرد و گفت:  تسهیلات طرح ویژه بهسازی و نوسازی مسکن روستایی اعتبارسال ۱۴۰۰ در استان زنجان با سهمیه تخصیصی ۵۰۰۰ فقره و تعداد  سهمیه ابلاغی ۴۲۳۰ واحد می باشد ، که از این تعداد۳۹۳۳ فقره  معرفی به بانک  و تعداد ۳۰۵۸  فقره ، معادل ۷۲ درصد   انعقاد قرارداد شده است .

مدیرکل بنیاد مسکن استان در پایان  خواستار گسترش تعاملات و حمایت ها از سوی استانداری در راستای تحقق اهداف بنیاد مسکن و توسعه استان شد.

در ادامه دکتر شعاعی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری زنجان، با اشاره به اینکه، عملکرد بنیاد مسکن استان طی چندین سال متوالی بسیار مثبت و قابل قبول بوده است، گفت:  بنیاد مسکن، یکی از نهادهای موفق در اجرای طرح‌های عمرانی و آبادانی روستاها، رونق و توسعه روستایی، تامین مسکن برای اقشار کم درآمد، افزایش ضریب ماندگاری روستائیان بوده که با گسترش این خدمات می توان رضایتمندی روستائیان را ارتقاء داد.

وی تاکید کرد:  می توان با برنامه‌ریزی جامع و همکاری و تعامل با ادارت ذیربط، گام‌های موثری در راستای آبادانی روستاها نسبت به سال‌های گذشته برداشت.

*

code

معرفی اجمالی بنياد مسكن زنجان

در پي فرمان حضرت امام در ۲۱ فروردين ۱۳۵۸ و افتتاح حساب ۱۰۰ و توجه عموم  به اين امر مهم بنياد مسكن انقلاب اسلامي در بيست وپنجم ارديبهشت ماه فعاليت خود را آغاز كرد. اساسنامه بنياد در تاريخ هفدهم آذرماه سال ۱۳۶۶ به تصويب مجلس شوراي اسلامي رسيدو طبق آن وظايفي بر عهده اين نهاد گذارده شده.

بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان زنجان با هفت شعبه در شهرستانهای زنجان ، ابهر ، خرمدره ، خدابنده ، طارم ، ماهنشان ، ایجرود و بانک ماشین آلات به منظور انجام مسئوليت ويژه بنياد مسكن در رابطه با توسعه مسكن در شهرها و روستاها و اقشار كم‌درآمد و بازسازي مناطق آسيب‌ديده از سوانح عهده‌دار وظايف مربوط مي‌باشند.

پیگیری درخواست های ثبت شده

تمام حقوق اين وب سايت متعلق به بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان زنجان مي باشد.

Template Design:Dima Group