مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان : استان زنجان ظرفیت های بی نظیری در توسعه گردشگری روستایی دارد
- 03 تیر 1400
- آخرين اخبار
- کد خبر 6071
- 554 بازدید
- بدون دیدگاه
سایز متن /
دکتر ارجمند مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان با حضور در این نهاد انقلابی با مهندس خواجه ای مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان در راستای گسترش تعاملات و گفتگو در خصوص اجرای دومین جشنواره گردش پذیرترین روستاهای استان با هدف ارزیابی کلی وضعیت گردشگری در روستاها و ارتقاء کیفیت گردشگری دیدار و گفتگو کردند.
در ابتدا مهندس خواجه ای با بیان اینکه، با توجه به اینکه، استان زنجان ظرفیتهای بی بدیل و کم نظیری در توسعه گردشگری روستایی دارد، بنیاد مسکن در توسعه این امر و رعایت معماری ویژه و حفظ بافت سنتی روستاهای هدف گردشگری نقش مهمی بر عهده دارد، تصریح کرد: وجود جاذبه و بافت سنتی و اصیل ایرانی و اسلامی با حفظ هویت آن در روستاها، هر گردشگر داخلی و خارجی را به خود جذب میکند که سرمایهگذاری در این بخش آثار و نتایج مثبتی در بخشهای مختلف به همراه دارد.
وی به تهیه طرح روستاهای دارای بافت های با ارزش به تعداد۷روستا و تهیه طرح و بهسازی روستاهای هدف گردشگری به تعداد ۱۰روستا در سطح استان اشاره کرد و گفت: در حال حاظر از ۱۰ روستای هدف گردشگری، ۴ روستای درسجین، گلابر، خوئین و ویر تهیه طرح شده و ۶ روستا ی شیت ، ولیدر، چپدره، علم کندی ، حاج سیران و ماری نیز مصوب دفتر مرکزی است .
مهندس خواجه ای همکاری مشترک بین این دو مجموعه در راستای برگزاری جشنواره انتخاب برترین روستای گردشگر پذیر استان را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: روستاهای مختلفی در استان وجود دارند که دارای ظرفیتهای گردشگری بسیار خوب هستند و باید از ظرفیت این روستاها برای توسعه امر گردشگری استفاده شود.
در ادامه دکتر ارجمند به برگزاری جشنواره گردش پذیرترین روستا با همکاری بنیادمسکن استان اشاره کرد و گفت: این جشنواره با هدف ارزیابی کلی وضعیت گردشگری در روستاهای استان و ارتقای کیفیت گردشگری در روستاهای گردشگرپذیر برگزار میشود.
وی با اشاره به اهمیت توسعه گردشگری در مناطق روستایی افزود: گردشگری در روستاها از جمله راهکارهایی است که منجر به اشتغال پایدار روستایی و حفظ محیط زیست میشود.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری، صنایع دستی استان با اشاره به چگونگی انتخاب گردشگرپذیرترین روستاهای استان زنجان گفت:«چند شاخص مهم در گروه های برنامه ریزی و مدیریت، گردشگری، میراث فرهنگی، صنایع دستی، سرمایه گذاری، مشارکت اقتصادی، زیرساخت و پایداری زیست محیطی مورد ارزیابی قرار میگیرد.
ارجمند یادآور شد: با انتخاب روستای گردشگر پذیر ظرفیتها و زیرساختهای لازم فراهم میشود تا در کشور نیز به عنوان الگویی مطلوب معرفی شود.
در پایان مقرر گردید دبیرخانه ای مشترک بین این دو مجموعه جهت ارزیابی میدانی با هدف روستاهای معیشت محور و انتخاب روستاهای گردشگر تشکیل شود و در اوایل مهر ماه سال جاری جشنواره مذکور برگزار گردد.
*