امام خمینی (ره) : از بنیاد مسکن که زحمات زیادی در ایران کشیده اند تشکر میکنم
دوشنبه ۱۵ خرداد ۱۴۰۲

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان: اعتباری برای بازنگری طرح هادی زنجان اختصاص نیافته است

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان گفت: مطالعات طرح هادی در روستاهای استان ۱۰۰ درصد انجام شده اما ۱۹۴ روستا نیازمند بازنگری طرح است که متاسفانه تا به امروز هیچ اعتباری برای بازنگری این طرح‌ها از محل اعتبارات دولتی به این اداره ‌کل اختصاص پیدا نکرده است.

رضا خواجه ای روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مجموع اعتباری که امسال برای طرح‌های هادی اعم از اعتبارات ملی و استانی تخصیص داده شده حدود ۱۰ میلیارد تومان است که هفت میلیارد تومان از محل اعتبارات ملی و سه میلیارد تومان نیز از محل اعتبارات استانی بوده، این در حالی است که اعتبار ابلاغ شده در این زمینه ۲۰ میلیارد تومان بود.

وی اضافه کرد: طرحهای هادی روستایی در راستای فراهم‌سازی زمینه توسعه و عمران نقاط روستایی تهیه و اجرا می‌شوند و این طرح بافت موجود روستا را به‌دقت زیر ذره‌بین برده و اصلاح و ساماندهی آن را در دستور کار قرار می‌دهد.

این مسؤول ادامه داد: اجرای طرح هادی نقش زیربنایی و بنیادی در توسعه همه جانبه مناطق روستایی دارد و از جمله طرحهای عمرانی است که جزء مهمترین ابزار کنترل و مدیریت تحولات کالبدی در سکونتگاه های روستایی نیز به شمار می آید.

وی با اشاره به اینکه، میانگین اجرای طرح هادی روستایی در استان زنجان ۵۶.۳ درصد و در سطح کشور ۴۶.۲ درصد است که در این زمینه استان زنجان بالاتر از میانگین کشوری قرار دارد، اظهار داشت: تعداد اجرای طرح هادی در روستاهای بالای ۲۰ خانوار، ۴۰۰ روستا است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان ادامه داد: با اتمام افق ۱۰ ساله طرح هادی برای ۲۶۵ روستا بازنگری شده هم اکنون نیز تعداد روستاهای نیازمند تهیه طرح بازنگری  هستند.

خواجه ای، هدف از اجرا و بازنگری طرح هادی روستایی را ایجاد زمینه توسعه و عمران روستاها با توجه به شرایط فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی، تامین عادلانه امکانات از طریق ایجاد تسهیلات اجتماعی، تولیدی و رفاهی، ساماندهی وضعیت فیزیکی روستا و ایجاد تسهیلات لازم جهت بهبود مسکن روستاییان و خدمات زیست محیطی اعلام کرد.

این مسوول خاطرنشان کرد: این طرح‌ ها در زمینه بهسازی معابر روستایی، بازگشایی، برداشت موانع، زیرسازی، آسفالت، جدول گذاری، سنگ فرش، میدان سازی، فضای سبز، احداث پارک، پیاده روسازی و ساخت کانال هدایت سیلاب است.

*

code

معرفی اجمالی بنياد مسكن زنجان

در پي فرمان حضرت امام در ۲۱ فروردين ۱۳۵۸ و افتتاح حساب ۱۰۰ و توجه عموم  به اين امر مهم بنياد مسكن انقلاب اسلامي در بيست وپنجم ارديبهشت ماه فعاليت خود را آغاز كرد. اساسنامه بنياد در تاريخ هفدهم آذرماه سال ۱۳۶۶ به تصويب مجلس شوراي اسلامي رسيدو طبق آن وظايفي بر عهده اين نهاد گذارده شده.

بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان زنجان با هفت شعبه در شهرستانهای زنجان ، ابهر ، خرمدره ، خدابنده ، طارم ، ماهنشان ، ایجرود و بانک ماشین آلات به منظور انجام مسئوليت ويژه بنياد مسكن در رابطه با توسعه مسكن در شهرها و روستاها و اقشار كم‌درآمد و بازسازي مناطق آسيب‌ديده از سوانح عهده‌دار وظايف مربوط مي‌باشند.

پیگیری درخواست های ثبت شده

تمام حقوق اين وب سايت متعلق به بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان زنجان مي باشد.

Template Design:Dima Group