امام خمینی (ره) : از بنیاد مسکن که زحمات زیادی در ایران کشیده اند تشکر میکنم
دوشنبه ۰۷ فروردین ۱۴۰۲

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان : اعطای تسهیلات طرح ویژه بهسازی و مقاوم سازی مسکن روستایی به میزان ۵۰ میلیون تومان به متقاضیان

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان در جمع خبرنگاران گفت:  بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان با همکاری بانک های عامل، در راستای احداث مسکن مقاوم و با دوام روستایی و  تلاش در حفظ هویت معماری بومی مسکن روستایی، تسهیلاتی با کارمزد  ۵درصد تا سقف ۵۰ میلیون تومان،  به واحدهای مسکونی روستایی و شهرهای زیر ۲۵۰۰۰ نفر پرداخت می کند.

رضا خواجه ای ادامه داد: در حال حاضر هیچ محدودیتی در زمینه پرداخت تسهیلات روستایی برای نوسازی و مقاوم سازی در سطح استان وجود ندارد و  هم اکنون نیز در تلاش هستیم  با همکاری بانک های عامل این روند را سرعت بخشیده تا متقاضیان براحتی از خدمات تسهیلات بهره مند شوند.

وی با بیان اینکه، در حال حاظر نیز اعطای تسهیلات  برای نوسازی و بهسازی واحد مسکونی روستایی با ضمانت سفته زنجیره‌ای در حال انجام است، یادآور شد: با توجه به اینکه موضوع مقاوم سازی واحدهای مسکونی در سطح شهرها و روستاها اهمیت ویژه ای دارد، خوشبختانه تاکنون بانک های استان به ویژه  بانک مسکن همکاری مناسبی در این زمینه با بنیاد مسکن استان داشته اند.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان یادآور شد: در سطح استان زنجان، بیش از ۴۹ هزار و ۵۸۲  خانوار از تسهیلات طرح ویژه بهسازی و مقاوم سازی مسکن روستایی استفاده نموده اند، که این امر نشان می دهد که روستائیان از این طرح استقبال ویژه ای کرده اند.

خواجه ای خاطر نشان کرد:  میانگین مقاوم سازی واحدهای مسکونی  در سطح کشور %۴۱ در استان زنجان ۵۳  % است که در این زمینه استان زنجان بالاتر از میانگین کشوری قرار دارد.

وی با تاکید بر اینکه، ترویج مقاوم سازی، آموزش و ارتقای دانش فنی روستایی درپیشگیری از حوادث موثر است، گفت: با توجه به مطالعات انجام شده، ۱۵۳ روستا در استان زنجان روی گسل بوده و بیش از ۱۸ هزار واحد مسکونی نیز در این روستاها بر روی گسل قرار دارند که از این تعداد تقریبا ۵ هزار و ۲۵۹ واحد مسکونی که ۲۸ درصد واحدها را شامل می شود، مقاوم سازی شده اند.

 

 

 

 

*

code

معرفی اجمالی بنياد مسكن زنجان

در پي فرمان حضرت امام در ۲۱ فروردين ۱۳۵۸ و افتتاح حساب ۱۰۰ و توجه عموم  به اين امر مهم بنياد مسكن انقلاب اسلامي در بيست وپنجم ارديبهشت ماه فعاليت خود را آغاز كرد. اساسنامه بنياد در تاريخ هفدهم آذرماه سال ۱۳۶۶ به تصويب مجلس شوراي اسلامي رسيدو طبق آن وظايفي بر عهده اين نهاد گذارده شده.

بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان زنجان با هفت شعبه در شهرستانهای زنجان ، ابهر ، خرمدره ، خدابنده ، طارم ، ماهنشان ، ایجرود و بانک ماشین آلات به منظور انجام مسئوليت ويژه بنياد مسكن در رابطه با توسعه مسكن در شهرها و روستاها و اقشار كم‌درآمد و بازسازي مناطق آسيب‌ديده از سوانح عهده‌دار وظايف مربوط مي‌باشند.

پیگیری درخواست های ثبت شده

تمام حقوق اين وب سايت متعلق به بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان زنجان مي باشد.

Template Design:Dima Group