امام خمینی (ره) : بر دولت اسلامی است که برای خانه دار شدن ملت چاره ای بیندیشد و بر همه مردم است که در این مورد همکاری کنند
شنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۲

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان: برای بیش از ۶۹ درصد واحدهای مسکونی روستایی در استان سند مالکیت صادر شده است

 

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان در گفتگو با خبرنگاران گفت: تاکنون تعداد ۶۴۰۵۶ فقره  سند برای واحدهای مسکونی روستایی  به میزان۶۹/۱ درصد در استان  با همکاری اداره ثبت اسناد و املاک صادر شده که  این میانگین در سطح کشور ۶۰/۹۳ درصد است که در این زمینه استان زنجان بالاتر از میانگین کشوری قرار دارد.

رضا خواجه ای افزود:   همچنین تعداد ۷۱۴۱  فقره  سند نیز  برای واحدهای مسکونی شهری  صادر شده است.

وی تصریح کرد: توسعه روستاها، پایدارترین سیاست و راهبرد در توسعه هر کشور به شمار میرود و  این سیاست ارتباط تنگاتنگ با نظام فکری و نگرشی دارد و برای نهادینه سازی این سیاست ابزارها و روشهای مختلفی وجود دارد که سند دار کردن واحد مسکونی و یا به عبارت کلی صدور سند برای اماکن موجود  در روستاها  به موازات سایر سیاستهای توسعهای مناطق روستایی از جمله این روش هاست.

خواجه ای  توجه به تثبیت مالکیت و صدور سند قانونی جهت کاهش شکاف بین زندگی شهری و روستایی را امری مهم وضروری دانست و گفت: مدیریت کارآمد منابع زمین ، کمک به مقاوم سازی واحدهای مسکونی، تقویت هویت اجتماعی ، استفاده از تسهیلات بانکی، کمک به رونق اقتصادی روستا ، برابری اجتماعی ، توسعه مشارکتهای مردم، جلوگیری از مهاجرت های بی رویه ، فراهم نمودن زمینه مهاجرت معکوس به روستاها  از برخی اهداف صدور سند مالکیت به شمار می آید.

وی با بیان اینکه،  سند مالکیت به معنای هویت بخشی به املاک روستایی است و روستاییان می توانند از سند به عنوان وثیقه بانکی استفاده و تسهیلات دریافت کنند که این مهم بسیاری از اختلافات ملکی را نیز رفع می کند، تاکید کرد: صدور سند برای واحدهای روستایی همواره موجب محرومیت زدایی، افزایش ارزش املاک در مناطق روستایی ، بهره گیری از سرمایه های راکد موجود در روستا ها برای فعالیت‌های حقوقی و اقتصادی و در نهایت ارتقای توسعه پایدار را به دنبال خواهد داشت.

مدیرکل بنیاد مسکن استان خاطر نشان کرد:  صدور سند مالکیت در روستاها مزایای دریافت تسهیلات، ضمانت بانکی، افزایش ارزش حقوقی و اقتصادی ملک را به همراه دارد و این شرایط میل و رغبت مردم برای سند دار کردن املاک را افزایش می دهد.

وی افزود: با این دیدگاه می‌توان گفت برخورداری از مزایای مالکیت تثبیت شده به خصوص برای اقشار روستاییان از ملزومات یک توسعه موزون است زیرا منابع به صورت منطقی و عدالت‌گونه میان مردم آن جامعه تقسیم می‌شود.

*

code

معرفی اجمالی بنياد مسكن زنجان

در پي فرمان حضرت امام در ۲۱ فروردين ۱۳۵۸ و افتتاح حساب ۱۰۰ و توجه عموم  به اين امر مهم بنياد مسكن انقلاب اسلامي در بيست وپنجم ارديبهشت ماه فعاليت خود را آغاز كرد. اساسنامه بنياد در تاريخ هفدهم آذرماه سال ۱۳۶۶ به تصويب مجلس شوراي اسلامي رسيدو طبق آن وظايفي بر عهده اين نهاد گذارده شده.

بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان زنجان با هفت شعبه در شهرستانهای زنجان ، ابهر ، خرمدره ، خدابنده ، طارم ، ماهنشان ، ایجرود و بانک ماشین آلات به منظور انجام مسئوليت ويژه بنياد مسكن در رابطه با توسعه مسكن در شهرها و روستاها و اقشار كم‌درآمد و بازسازي مناطق آسيب‌ديده از سوانح عهده‌دار وظايف مربوط مي‌باشند.

پیگیری درخواست های ثبت شده

تمام حقوق اين وب سايت متعلق به بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان زنجان مي باشد.

Template Design:Dima Group