مقام معظم رهبری : بنیاد مسکن یکی از برکات مستمر و صدقات جاری امام راحل می باشد
دوشنبه ۱۵ خرداد ۱۴۰۲

مدیرکل بنیاد مسکن استان در دیدار با فرماندار زنجان: میانگین اجرای طرح هادی در روستاهای استان بالاتر از نرم کشوری است/ توسعه مناطق روستایی و رفع محرومیت از روستاها، رویکرد مهم بنیاد مسکن

طی هماهنگی های به عمل آمده، مهندس خواجه ای مدیرکل بنیاد مسکن استان به همراه معاونین این نهاد با عسگری فرماندار شهرستان زنجان دیدار و گفتگو کردند.

در ابتدا خواجه ای با بیان اینکه، از مجموع ۷۱۰ روستای بالای ۲۰ خانوار استان، طرح هادی در ۴۰۰ روستا اجرا شده است، افزود: میانگین اجرای طرح هادی روستایی  در استان زنجان ۵۶/۳   %  و در سطح کشور %۴۶٫۲ است که در این زمینه استان زنجان بالاتر از میانگین کشوری قرار دارد.

وی تصریح کرد: اجرای طرح هادی نقش زیربنایی و بنیادی در توسعه همه جانبه مناطق روستایی دارد و می توان گفت؛ از جمله طرحهای عمرانی است که جزء مهمترین ابزار کنترل و مدیریت تحولات کالبدی در سکونتگاههای روستایی نیز به شمار می آید.

مدیرکل بنیاد مسکن استان تاکید کرد: باید با انجام برنامه ریزی های مناسب در جهت  توسعه روستاها، فضای زندگی شایسته ای برای ساکنین روستاها فراهم نمود تا از این طریق روستاییان نیز فرصت زندگی و رشد و توسعه را داشته باشند.

خواجه ای  به وضعیت مقاوم سازی واحدهای مسکونی در سطح استان اشاره کرد و گفت: با توجه به مطالعات انجام شده، ۱۵۳ روستا در استان زنجان روی گسل بوده و بیش از ۱۸ هزار  و ۷۳۴واحد مسکونی نیز در این روستاها بر روی گسل قرار دارند که از این تعداد تقریبا ۵ هزار و ۲۵۹ واحد مسکونی که ۲۸ درصد واحدها را شامل می شود، مقاوم سازی شده اند.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه، استان زنجان جزء مناطق حادثه خیز به شمار می آید، باید اقدامات اساسی در راستای مقاوم سازی واحدهای مسکونی قبل از بروز بحران و حوادث صورت پذیرد و آمادگی لازم در این راستا وجود داشته باشد.

وی در ادامه خواستار گسترش تعاملات بین دو مجموعه برای حل مشکلات موجود به ویژه در مناطق کم برخوردار شد.

سپس فرماندار زنجان ضمن قدردانی از خدمات ارزشمند این نهاد انقلابی در سطح روستاها، فعالیت های بنیاد مسکن استان را در خصوص حل مشکلات این روستا بسیار ارزشمند دانست  و گفت: نقش بنیاد مسکن استان در توسعه و آبادانی روستاها  و اجرای طرح­ های توسعه ­ای در راستای توانمندسازی روستاییان کاملا مشهود است.

عسگری ادامه داد: نگاه متعهدانه ، بسیجی و انقلابی که در مجموعه بنیاد مسکن شکل گرفته، موجب شده این نهاد همواره در زمینه محرومیت زدایی در سطح روستاها و بازسازی مناطق محروم نقش مهمی ایفا نماید و همواره حضور مستمر داشته باشد.

وی با بیان اینکه، باید برنامه ریزی مناسبی در خصوص روستاهایی که در معرض سیلاب واقع می باشند، صورت پذیرد، گفت: یکی از اقدامات مناسب بنیاد مسکن، بحث آماده سازی محل جابجایی روستای مرصع بوده است.

فرماندار شهرستان زنجان خاطر نشان کرد: با همکاری فرمانداری و این نهاد انقلابی همه تلاش خود را مبنی بر حل مشکلات روستاها  به ویژه در خصوص مقاوم سازی واحدهای مسکونی و جابجایی روستاهای در معرض آسیب خواهیم نمود.

 

 

*

code

معرفی اجمالی بنياد مسكن زنجان

در پي فرمان حضرت امام در ۲۱ فروردين ۱۳۵۸ و افتتاح حساب ۱۰۰ و توجه عموم  به اين امر مهم بنياد مسكن انقلاب اسلامي در بيست وپنجم ارديبهشت ماه فعاليت خود را آغاز كرد. اساسنامه بنياد در تاريخ هفدهم آذرماه سال ۱۳۶۶ به تصويب مجلس شوراي اسلامي رسيدو طبق آن وظايفي بر عهده اين نهاد گذارده شده.

بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان زنجان با هفت شعبه در شهرستانهای زنجان ، ابهر ، خرمدره ، خدابنده ، طارم ، ماهنشان ، ایجرود و بانک ماشین آلات به منظور انجام مسئوليت ويژه بنياد مسكن در رابطه با توسعه مسكن در شهرها و روستاها و اقشار كم‌درآمد و بازسازي مناطق آسيب‌ديده از سوانح عهده‌دار وظايف مربوط مي‌باشند.

پیگیری درخواست های ثبت شده

تمام حقوق اين وب سايت متعلق به بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان زنجان مي باشد.

Template Design:Dima Group