امام خمینی (ره) : بر دولت اسلامی است که برای خانه دار شدن ملت چاره ای بیندیشد و بر همه مردم است که در این مورد همکاری کنند
دوشنبه ۰۳ مهر ۱۴۰۲

دیدار مدیرکل بنیاد مسکن استان به همراه استاندار زنجان با اقشار مختلف مردم ماهنشان در راستای بررسی و حل مشکلات این منطقه

همزمان با چهارمین روز دهه فجر، مهندس صنعتی منفرد مدیرکل بنیاد مسکن استان به همراه دکتر حقیقی استاندار زنجان، معاونین وی، مهندس نوری فرماندار ماهنشان و جمعی از مسئولین استانی با سفر به شهرستان ماهنشان با اقشار مختلف مردم دیدار و گفتگو کردند.

شرکت در جشن انقلاب در مسجد جامع شهر دندی و رسیدگی به مشکلات مردم این منطقه از دیگر برنامه های این سفر بود.

*

code

معرفی اجمالی بنياد مسكن زنجان

در پي فرمان حضرت امام در ۲۱ فروردين ۱۳۵۸ و افتتاح حساب ۱۰۰ و توجه عموم  به اين امر مهم بنياد مسكن انقلاب اسلامي در بيست وپنجم ارديبهشت ماه فعاليت خود را آغاز كرد. اساسنامه بنياد در تاريخ هفدهم آذرماه سال ۱۳۶۶ به تصويب مجلس شوراي اسلامي رسيدو طبق آن وظايفي بر عهده اين نهاد گذارده شده.

بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان زنجان با هفت شعبه در شهرستانهای زنجان ، ابهر ، خرمدره ، خدابنده ، طارم ، ماهنشان ، ایجرود و بانک ماشین آلات به منظور انجام مسئوليت ويژه بنياد مسكن در رابطه با توسعه مسكن در شهرها و روستاها و اقشار كم‌درآمد و بازسازي مناطق آسيب‌ديده از سوانح عهده‌دار وظايف مربوط مي‌باشند.

پیگیری درخواست های ثبت شده

تمام حقوق اين وب سايت متعلق به بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان زنجان مي باشد.

Template Design:Dima Group