امام خمینی (ره) : از بنیاد مسکن که زحمات زیادی در ایران کشیده اند تشکر میکنم
دوشنبه ۰۳ مهر ۱۴۰۲

دکتر وقفچی با حضور در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان با مهندس صنعتی منفرد دیدار کرد.

دکتر وقفچی  با حضور در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان با مهندس صنعتی منفرد دیدار کرد.
در این دیدار دکتر وقف چی نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی از انتصاب مهندس صنعتی منفرد به عنوان مدیرکل جدید بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان ابراز خرسندی نمود و افزود امیدواریم با حضور مهندس صنعتی منفرد شاهد موفقیت های بیشتری در این نهاد انقلابی باشیم چرا  که ایشان تجارب فراوانی در این نهاد داشته و موفقیت های بسیاری در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در زمان تصدی معاونت عمران روستایی  کسب کرده اند ،کارنامه درخشانی دارند و از نزدیک با مشکلات مردم به ویژه روستاییان عزیز آشنا هستند. نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس ضمن حمایت از عملکرد بنیاد مسکن انقلاب اسلامی تاکید کرد که توسعه روستاها امری مهم در کشور است که لازمه ی تحقق آن ، همکاری همه دستگاه ها با بنیاد مسکن است . در ادامه مهندس صنعتی منفرد نیز ضمن تقدیر از حضور نماینده مردم زنجان و طارم در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان ارتباط بنیاد مسکن استان با نمایندگان مجلس را مطلوب ارزیابی کرده و گسترش این ارتباطات را موجب افزایش کیفیت خدمات رسانی به مردم دانست . وی با اشاره به توانمندی های بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در زمینه های عمرانی افزود پتانسیل بسیار بزرگی در مجموعه بنیاد مسکن استان وجود دارد که میتواند در توسعه استان موثر واقع گردد. مهندس صنعتی منفرد از دیدار نمایندگان مردم استان زنجان  در مجلس شورای اسلامی با مهندس تابش رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خبر داد و اضافه کرد که هماهنگی های لازم در حال انجام است تا در آینده ی نزدیک این دیدار انجام شود.

*

code

معرفی اجمالی بنياد مسكن زنجان

در پي فرمان حضرت امام در ۲۱ فروردين ۱۳۵۸ و افتتاح حساب ۱۰۰ و توجه عموم  به اين امر مهم بنياد مسكن انقلاب اسلامي در بيست وپنجم ارديبهشت ماه فعاليت خود را آغاز كرد. اساسنامه بنياد در تاريخ هفدهم آذرماه سال ۱۳۶۶ به تصويب مجلس شوراي اسلامي رسيدو طبق آن وظايفي بر عهده اين نهاد گذارده شده.

بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان زنجان با هفت شعبه در شهرستانهای زنجان ، ابهر ، خرمدره ، خدابنده ، طارم ، ماهنشان ، ایجرود و بانک ماشین آلات به منظور انجام مسئوليت ويژه بنياد مسكن در رابطه با توسعه مسكن در شهرها و روستاها و اقشار كم‌درآمد و بازسازي مناطق آسيب‌ديده از سوانح عهده‌دار وظايف مربوط مي‌باشند.

پیگیری درخواست های ثبت شده

تمام حقوق اين وب سايت متعلق به بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان زنجان مي باشد.

Template Design:Dima Group