امام خمینی (ره) : همه محرومان باید خانه داشته باشند ، هیچکس در هیچ گوشه مملکت نباید از داشتن خانه محروم باشد .
دوشنبه ۰۷ فروردین ۱۴۰۲

در چهارمین روز از ایام الله دهه فجر: افتتاح پروژه اجرای طرح هادی در روستای نکتو  شهرستان ایجرود با اعتباری بیش از ۳۸۰ میلیون تومان

پروژه اجرای طرح هادی در روستای نکتو شهرستان ایجرود، با حضور مهندس فتحی  فرماندار شهرستان ایجرود ، مهندس تقی بیگلو مدیر بنیاد مسکن این شهرستان در چهارمین  روز از ایام الله دهه فجرافتتاح شد.

این پروژه با اعتبار ۳۸۰ میلیون تومان به بهره برداری رسید.

طرح هادی در راستای فراهم سازی زمینه توسعه و عمران نقاط روستایی تهیه و اجرا می شوند و این برنامه یکی از برنامه های پایه توسعه و عمران روستاها و مبنایی برای اجرای اصولی سایر برنامه ها بویژه در زمینه کالبدی به شمار می رود.

گفتنی است بنیاد مسکن انقلاب اسلامی  بعنوان یکی از نهادهای برخواسته از نظام جمهوری اسلامی، در طول فعالیت خود اقدامات موثر و ارزشمندی را در روستاها و برای ساکنین محروم آنها با هدف ایجاد زمینه توسعه و عمران روستاها و تأمین عادلانه امکانات و هدایت فیزیکی جهت ارتقای شرایط زیست محیطی و بهبود چشم انداز آتی نقاط روستایی به انجام رسانده است.

 

*

code

معرفی اجمالی بنياد مسكن زنجان

در پي فرمان حضرت امام در ۲۱ فروردين ۱۳۵۸ و افتتاح حساب ۱۰۰ و توجه عموم  به اين امر مهم بنياد مسكن انقلاب اسلامي در بيست وپنجم ارديبهشت ماه فعاليت خود را آغاز كرد. اساسنامه بنياد در تاريخ هفدهم آذرماه سال ۱۳۶۶ به تصويب مجلس شوراي اسلامي رسيدو طبق آن وظايفي بر عهده اين نهاد گذارده شده.

بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان زنجان با هفت شعبه در شهرستانهای زنجان ، ابهر ، خرمدره ، خدابنده ، طارم ، ماهنشان ، ایجرود و بانک ماشین آلات به منظور انجام مسئوليت ويژه بنياد مسكن در رابطه با توسعه مسكن در شهرها و روستاها و اقشار كم‌درآمد و بازسازي مناطق آسيب‌ديده از سوانح عهده‌دار وظايف مربوط مي‌باشند.

پیگیری درخواست های ثبت شده

تمام حقوق اين وب سايت متعلق به بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان زنجان مي باشد.

Template Design:Dima Group