در چهارمین روز از ایام الله دهه فجر: افتتاح پروژه اجرای طرح هادی در روستای نکتو شهرستان ایجرود با اعتباری بیش از ۳۸۰ میلیون تومان
- 16 بهمن 1398
- آخرين اخبار
- کد خبر 4400
- 702 بازدید
- بدون دیدگاه
سایز متن /
پروژه اجرای طرح هادی در روستای نکتو شهرستان ایجرود، با حضور مهندس فتحی فرماندار شهرستان ایجرود ، مهندس تقی بیگلو مدیر بنیاد مسکن این شهرستان در چهارمین روز از ایام الله دهه فجرافتتاح شد.
این پروژه با اعتبار ۳۸۰ میلیون تومان به بهره برداری رسید.
طرح هادی در راستای فراهم سازی زمینه توسعه و عمران نقاط روستایی تهیه و اجرا می شوند و این برنامه یکی از برنامه های پایه توسعه و عمران روستاها و مبنایی برای اجرای اصولی سایر برنامه ها بویژه در زمینه کالبدی به شمار می رود.
گفتنی است بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بعنوان یکی از نهادهای برخواسته از نظام جمهوری اسلامی، در طول فعالیت خود اقدامات موثر و ارزشمندی را در روستاها و برای ساکنین محروم آنها با هدف ایجاد زمینه توسعه و عمران روستاها و تأمین عادلانه امکانات و هدایت فیزیکی جهت ارتقای شرایط زیست محیطی و بهبود چشم انداز آتی نقاط روستایی به انجام رسانده است.
*