امام خمینی (ره) : همه محرومان باید خانه داشته باشند ، هیچکس در هیچ گوشه مملکت نباید از داشتن خانه محروم باشد .
سه شنبه ۰۴ مهر ۱۴۰۲

(خبرگزاری فارس و استانداری زنجان): معاون بنیاد مسکن انقلاب اسلامی :توانمندسازی جوامع محلی و توسعه اشتغال در روستاها ضروری است

 (خبرگزاری فارس و استانداری زنجان): معاون بنیاد مسکن انقلاب اسلامی :توانمندسازی جوامع محلی و توسعه اشتغال در روستاها ضروری است
معاون عمران روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی توانمندسازی جوامع محلی و توسعه اشتغال در سطح روستاها را امری ضروری خواند و گفت: این مهم از طریق بسترسازی در حوزه صنعت گردشگری میسر می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان؛ پیش از ظهر امروز و در مراسمی با حضور محمدرضا شاملو معاون عمران روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی؛ مدیران کل حوزه عمران روستایی؛ علی وقف چی نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی؛ مهرداد سلطانی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار زنجان، سجاد صنعتی منفرد مدیر کل بنیاد مسکن استان زنجان و … دفتر برنامه توسعه اقتصادی اشتغالزایی و طرح توسعه پایدار منظومه‌های روستایی استان زنجان افتتاح شد.

معاون عمران روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در این مراسم اظهار کرد: ایجاد فرصت‌های شغلی در مناطق روستایی راهکاری برای توسعه پایدار و جلوگیری از مهاجرت بوده که خوشبختانه تاکنون در این زمینه قدم‌های مؤثری برداشته شده است.

محمدرضا شاملو با بیان اینکه ایجاد فرصت‌های شغلی از طریق زیرساخت‌های لازم در زمینه صنعت گردشگری راهکاری برای ماندگاری اهالی روستاها است؛ گفت: توسعه مشاغل اقتصادی در روستاها می‌تواند نقش اساسی در مهاجرت‌های بی رویه به شهرها و حتی مهاجرت معکوس داشته باشد.

وی توانمندسازی جوامع محلی و توسعه اشتغال در سطح روستاها را امری ضروری دانست و ادامه داد: توانمندسازی جوامع محلی و نقش موثری که در راستای توسعه مناطق روستایی از لحاظ اقتصادی و اجتماعی می‌توانند ایفا کنند؛ یکی از مهم‌ترین و اساسی‌ترین راه حل‌ها برای غلبه بر معضلات مناطق روستایی محسوب می‌شود.

شاملو به ارتقای سطح کیفیت زندگی مردم محلی و رشد اقتصادی مناطق روستایی تاکید کرد و گفت: توانمندسازی جوامع محلی موجب حضور مداوم و همه جانبه روستائیان در عرصه فعالیت روستایی و هدایت و توجه دادن روستائیان به افزایش انگیزش‌های خودباوری و خوداتکایی منجر به بهبود محیط‌های فیزیکی؛ اجتماعی؛ اقتصادی و فرهنگی در روستا می‌شود، که بدون این امر مهم توسعه روستا امکان پذیر نیست.

 

*لزوم توسعه فعالیت‌های اجتماعی- اقتصادی و کالبدی منظومه روستایی هدف طرح توسعه پایدار

مدیر کل بنیاد مسکن استان زنجان نیز در این مراسم با بیان اینکه  دفتر برنامه توسعه اقتصادی اشتغالزایی و طرح توسعه پایدار منظومه های روستایی استان زنجان در غالب موافقت‌نامه تهیه طرح توسعه پایدار منظومه‌های روستایی ۱۷ بخش استان و روستاهای مشمول ماده ۲۷ قانون برنامه ششم توسعه فعالیت خواهد کرد؛ افزود: فعالیت این حوزه در راستای هماهنگی و تعامل مناسب‌تر کارفرما؛ عامل چهارم و مشاوران و تشکیل جلسات منظم و دوره‌ای برای متمرکز کردن فرآیند تهیه طرح دفتر برنامه توسعه اقتصادی؛ اشتغالزایی و طرح توسعه پایدار منظومه‌های روستایی استان توسط مشاوران تجهیز شده است.

سجاد صنعتی منفرد ادامه داد: برنامه و طرح برنامه توسعه اقتصادی و اشتغالزائی روستاهای استان و طرح توسعه پایدار منظومه‌های روستائی دارای ماهیتی یکپارچه  و فرابخشی است.

وی به اهداف عمده برنامه توسعه اقتصادی و اشتغالزائی روستاهای استان اشاره کرد و گفت: برنامه‌ریزی و تقویت اقتصاد روستایی؛ یکپارچه سازی؛ هدفمند کردن و تعیین اولویت‌های سرمایه‌گذاری‌های اقتصادی اشتغالزا در روستاهای هدف دهستان یا بخش؛ تقویت ظرفیت‌های موجود و ایجاد ظرفیت‌های جدیدی تولیدی با تاکید بر تکمیل زنجیره ارزش و زنجیره تولید با مشارکت بخش غیردولتی در روستاهای هدف دهستان یا بخش، تقویت و نهادینه سازی مشارکت بخش عمومی وخصوصی از برخی اهداف این برنامه است.

صنعتی منفرد با اشاره به اهداف طرح توسعه پایدار منظومه‌های روستائی گفت: توسعه فعالیت‌های اجتماعی- اقتصادی و کالبدی منظومه روستایی؛ افزایش ماندگاری جمعیت در منظومه روستایی؛ تدوین چارچوب‌های لازم برای مدیریت کارآمد پیشرفت منظومه‌های روستائی؛ تقویت اقتصاد محلی در پیوند و همگرائی با توسعه منطقه‌ای و ملی؛ توسعه مکانی– فضائی سکونت‌گاه‌های روستائی واقع در منظومه از برخی اهداف طرح توسعه پایدار منظومه‌های روستایی به شمار می‌آید.

مدیر کل بنیاد مسکن استان زنجان اظهار کرد: نمونه دستاوردهای اقتصادی مورد انتظار این برنامه و طرح؛ ایجاد اشتغال پایدار و رونق کسب و کار در روستاهای هدف؛ تقویت اقتصاد محلی صادرات محور در پیوند با اقتصاد منطقه‌ای در روستاهای هدف؛ توانمندسازی اقتصادی روستائیان؛ تنوع بخشی به اقتصاد و معیشت روستائیان؛ افزایش سطح درآمد و ارتقای سطح بهره‌وری در روستاهای هدف؛ تثبیت جمعیت روستائی و ایجاد انگیزه برای بازگشت مهاجران روستائی است.

 

*یک تحرک واقعی برای مشاغل جدید در روستاها ایجاد  شود

در ادامه مراسم؛ معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار زنجان با بیان اینکه توجه به توسعه روستایی با محوریت ایجاد اشتغال برای روستائیان امری ضروری است و باید جدی گرفته شود؛ اظهار کرد: ایجاد اشتغال، توسعه پایدار؛ افزایش ثروت؛ بهبود وضعیت معیشت مردم به ویژه در سطح روستاها از مهم‌ترین رویکردها در توسعه به شمار می‌آید.

مهرداد سلطانی با اشاره به اینکه باید با مشارکت روستائیان یک تحرک واقعی در راستای بسترسازی برای مشاغل جدید در روستاها ایجاد کنیم و بدانیم که مشارکت روستائیان در امور اقتصادی و توسعه روستاها امری کاملا ضروری است؛ خاطر نشان کرد: جذب سرمایه‌گذار؛ مشارکت در انجام طرح های تولیدی؛ خانه‌های بوم گردی؛ خدمات گردشگری و هر طرحی که منجر به فعالیت اقتصادی در روستا بشود به عنوان مشاغل جدید باید مورد توجه روستائیان و دست‌اندرکاران توسعه روستایی قرار بگیرد.

 

 

لینک خبر:

*

code

معرفی اجمالی بنياد مسكن زنجان

در پي فرمان حضرت امام در ۲۱ فروردين ۱۳۵۸ و افتتاح حساب ۱۰۰ و توجه عموم  به اين امر مهم بنياد مسكن انقلاب اسلامي در بيست وپنجم ارديبهشت ماه فعاليت خود را آغاز كرد. اساسنامه بنياد در تاريخ هفدهم آذرماه سال ۱۳۶۶ به تصويب مجلس شوراي اسلامي رسيدو طبق آن وظايفي بر عهده اين نهاد گذارده شده.

بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان زنجان با هفت شعبه در شهرستانهای زنجان ، ابهر ، خرمدره ، خدابنده ، طارم ، ماهنشان ، ایجرود و بانک ماشین آلات به منظور انجام مسئوليت ويژه بنياد مسكن در رابطه با توسعه مسكن در شهرها و روستاها و اقشار كم‌درآمد و بازسازي مناطق آسيب‌ديده از سوانح عهده‌دار وظايف مربوط مي‌باشند.

پیگیری درخواست های ثبت شده

تمام حقوق اين وب سايت متعلق به بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان زنجان مي باشد.

Template Design:Dima Group