امام خمینی (ره) : همه محرومان باید خانه داشته باشند ، هیچکس در هیچ گوشه مملکت نباید از داشتن خانه محروم باشد .
پنج شنبه ۰۶ مهر ۱۴۰۲

حضور مدیرامور شعب بانک تجارت استان در بنیاد مسکن و دیدار با مدیرکل این نهاد

مدیرامور شعب بانک تجارت استان زنجان روز یکشنبه مورخ ۹۸/۰۳/۱۹ با حضور در بنیاد مسکن استان با مهندس صنعتی منفرد مدیرکل این نهاد در راستای گسترش تعاملات و افزایش همکاری ها دیدار و گفت و گو کردند.

مهندس صنعتی منفرد مدیرکل بنیاد مسکن استان با اشاره به خدمات بنیاد مسکن در حوزه های مختلف، همکاری بانک های استان را برای پیشبرد اهداف این نهاد و کمک به محرومین ضروری دانست و گفت: باید با گسترش همکاری ها بین این دو مجموعه، گام های ویژه ای در زمینه تسریع در روند پرداخت تسهیلات به متقاضیان صورت پذیرد.

در ادامه علمدارپور مدیر امور شعب بانک تجارت استان،  بنیاد مسکن انقلاب اسلامی را یک نهاد انقلابی خدمتگزار دانست و افزود: بنیاد مسکن نقش ویژه ای در محرومیت زدایی به ویژه در روستاها دارد که امیدواریم با همکاری بیشتر بین این دو مجموعه، در جهت ارائه  خدمات به مردم به ویژه در زمینه ارائه تسهیلات به روستائیان جهت مقاوم سازی واحدهای مسکونی  موفق عمل نماییم.

وی ادامه داد: با تعاملات هر چه بیشتر بین بنیاد مسکن و بانک تجارت استان می توان خدمات مطلوبتری به مردم به ویژه اقشار کم درآمد ارائه نمود.

*

code

معرفی اجمالی بنياد مسكن زنجان

در پي فرمان حضرت امام در ۲۱ فروردين ۱۳۵۸ و افتتاح حساب ۱۰۰ و توجه عموم  به اين امر مهم بنياد مسكن انقلاب اسلامي در بيست وپنجم ارديبهشت ماه فعاليت خود را آغاز كرد. اساسنامه بنياد در تاريخ هفدهم آذرماه سال ۱۳۶۶ به تصويب مجلس شوراي اسلامي رسيدو طبق آن وظايفي بر عهده اين نهاد گذارده شده.

بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان زنجان با هفت شعبه در شهرستانهای زنجان ، ابهر ، خرمدره ، خدابنده ، طارم ، ماهنشان ، ایجرود و بانک ماشین آلات به منظور انجام مسئوليت ويژه بنياد مسكن در رابطه با توسعه مسكن در شهرها و روستاها و اقشار كم‌درآمد و بازسازي مناطق آسيب‌ديده از سوانح عهده‌دار وظايف مربوط مي‌باشند.

پیگیری درخواست های ثبت شده

تمام حقوق اين وب سايت متعلق به بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان زنجان مي باشد.

Template Design:Dima Group