امام خمینی (ره) : بر دولت اسلامی است که برای خانه دار شدن ملت چاره ای بیندیشد و بر همه مردم است که در این مورد همکاری کنند
جمعه ۱۹ خرداد ۱۴۰۲

حضورمدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان به مناسبت فرا رسیدن دهه فجر در برنامه رادیویی و تلویزیونی دستاورد

مهندس خواجه ای مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان به مناسبت فرا رسیدن هه فجر در برنامه رادیویی و تلویزیونی دستاورد از شبکه استانی اشراق حضور یافت.

و توضیحاتی در خصوص عملکرد این نهاد انقلابی در حوزه های مختلف ( عمران روستایی، مسکن شهری و بازسازی و مسکن روستایی) و پروژه های قابل افتتاح در ایام اله دهه فجر ارائه نمود.

*

code

معرفی اجمالی بنياد مسكن زنجان

در پي فرمان حضرت امام در ۲۱ فروردين ۱۳۵۸ و افتتاح حساب ۱۰۰ و توجه عموم  به اين امر مهم بنياد مسكن انقلاب اسلامي در بيست وپنجم ارديبهشت ماه فعاليت خود را آغاز كرد. اساسنامه بنياد در تاريخ هفدهم آذرماه سال ۱۳۶۶ به تصويب مجلس شوراي اسلامي رسيدو طبق آن وظايفي بر عهده اين نهاد گذارده شده.

بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان زنجان با هفت شعبه در شهرستانهای زنجان ، ابهر ، خرمدره ، خدابنده ، طارم ، ماهنشان ، ایجرود و بانک ماشین آلات به منظور انجام مسئوليت ويژه بنياد مسكن در رابطه با توسعه مسكن در شهرها و روستاها و اقشار كم‌درآمد و بازسازي مناطق آسيب‌ديده از سوانح عهده‌دار وظايف مربوط مي‌باشند.

پیگیری درخواست های ثبت شده

تمام حقوق اين وب سايت متعلق به بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان زنجان مي باشد.

Template Design:Dima Group