امام خمینی (ره) : بر دولت اسلامی است که برای خانه دار شدن ملت چاره ای بیندیشد و بر همه مردم است که در این مورد همکاری کنند
دوشنبه ۰۳ مهر ۱۴۰۲

جلسه هم اندیشی بنیاد مسکن استان با بنیاد بتن شمالغرب کشور

طی برنامه ریزی به عمل آمده، مهندس صنعتی منفرد مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان با مهندس باباپور مدیرکل بنیاد مسکن آذربایجان شرقی، عشقی مدیر عامل شرکت بنیاد بتن شمالغرب کشور و اعضای هیات مدیره این شرکت دیدار و گفت و گو کردند.

در این جلسه مهندس صنعتی منفرد ضمن مثبت ارزیابی کردن عملکرد بنیادبتن در زمینه پتانسیل های موجود و بهبود کارایی پروژه های عمرانی، مطالبی را ارائه کرد.

وی تولید وعرضه مصالح ساختمانی با کیفیت و مطلوب را امری ضروری دانست و گفت: باتولید بتن آماده و قطعات بتنی و با بالا بردن سطح کیفیت و سیستم فرآیند تولید می توان گامی بلند در جهت اصلاح ساختار های اقتصادی و عمرانی برداشت.

در پایان اعضای هیات مدیره شرکت بنیاد بتن شمالغرب کشور نیز راهکارهای جدیدی برای تعامل بیشتر بنیاد مسکن و بنیاد بتن ارائه نمودند.

 

*

code

معرفی اجمالی بنياد مسكن زنجان

در پي فرمان حضرت امام در ۲۱ فروردين ۱۳۵۸ و افتتاح حساب ۱۰۰ و توجه عموم  به اين امر مهم بنياد مسكن انقلاب اسلامي در بيست وپنجم ارديبهشت ماه فعاليت خود را آغاز كرد. اساسنامه بنياد در تاريخ هفدهم آذرماه سال ۱۳۶۶ به تصويب مجلس شوراي اسلامي رسيدو طبق آن وظايفي بر عهده اين نهاد گذارده شده.

بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان زنجان با هفت شعبه در شهرستانهای زنجان ، ابهر ، خرمدره ، خدابنده ، طارم ، ماهنشان ، ایجرود و بانک ماشین آلات به منظور انجام مسئوليت ويژه بنياد مسكن در رابطه با توسعه مسكن در شهرها و روستاها و اقشار كم‌درآمد و بازسازي مناطق آسيب‌ديده از سوانح عهده‌دار وظايف مربوط مي‌باشند.

پیگیری درخواست های ثبت شده

تمام حقوق اين وب سايت متعلق به بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان زنجان مي باشد.

Template Design:Dima Group