مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان :تعامل و هم افزایی بین دستگاه ها موجب تسریع در حل مشکلات زیر بنایی می شود
- 09 شهریور 1400
- آخرين اخبار
- کد خبر 6242
- 468 بازدید
- بدون دیدگاه
سایز متن /
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان در دیدار با اعضای شورای شهر زنجان با بیان اینکه تعامل و هم افزایی بین دستگاه ها موجب تسریع در حل مشکلات زیر بنایی می شود، گفت: تسریع در حل مشکلات زیربنایی در حوزه شهری با تعامل و هم افزایی بین دستگاه های اجرایی صورت می گیرد و دستگاه های اجرایی و خدمات رسان براساس یک برنامه ریزی مدون می توانند تأثیر بسزایی در توسعه و آبادانی شهر داشته باشند.
وی، ایجاد هماهنگی بین دستگاه های مختلف خدمات رسان برای شتاب بخشیدن به روند اقدامات عمرانی در استان را بسیار مهم توصیف کرد و افزود : خوشبختانه پروژه های عمرانی متعددی بین مجموعه شورا و شهرداری با بنیاد مسکن صورت پذیرفته است و این نهاد آمادگی لازم را دارد در اجرای پروژه ها همکاری و مشارکت لازم را داشته باشد.
وی ادامه داد: شوراها به عنوان یک نهاد مردمی باهدف سازماندهی و برنامه ریزی، نظارت و بالا بردن سطح کیفی و کمی در زمینه های اجتماعی ، فرهنگی وسیاسی و ارتقای آنها نقش مهمی بر عهده دارند.
در ادامه مرادلو رئیس شورای شهر زنجان نیز در این دیدار بنیاد مسکن را از نهادهای کارآمد نظام توصیف کردند که دارای دو ویژگی نهاد انقلابی و مردمی بودن است و به همین لحاظ است که انگیزه و کارآمدی بیشتری برای خدمت به مردم بویژه روستائیان عزیز دارد.
وی ادامه داد: امیدواریم که این هماهنگی و تعامل بین مجموعه شهرداری و شوراها و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان روز به روز بیشتر شود تا بتوانیم با همفکری و مشارکت مردم، معضلات و مشکلات را در حد معقول حل کنیم.
مرادلو تاکید کرد: ما آمادگی داریم تا در جهت توسعه، عمران و آبادانی شهر و اجرای پروژه های جدید همکاری و همراهی لازم را داشته باشیم.
*