برگزاری جلسه شورای پایگاه شهید خانمحمدی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان
- 21 تیر 1397
- آخرين اخبار
- کد خبر 1244
- 277 بازدید
- بدون دیدگاه
سایز متن /
جلسه شورای پایگاه شهید خانمحمدی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان با حضور حجت الاسلام و المسلمین مصطفوی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان، حاج حسن نصیری فرمانده پایگاه و اعضای شورای این پایگاه برگزار شد.
حجت الاسلام و المسلمین مصطفوی یکی از انواع واجبات در اسلام را امر به معروف و نهی از منکر دانست و گفت: فریضه امربه معروف ونهی ازمنکر در فرهنگ انسان ساز اسلام ازجایگاهی بس والا بهره مند است و احیای این امر نیازمند کوشش جدی ،مستمر و همگانی افراد در جامعه است.
وی با اشاره به جایگاه ویژه امر به معروف و نهی از منکر در قرآن، روایات و متون دینی افزود: این فریضه مهم اسلامی و اجتماعی در آیات متعدد قرآن مورد تاکید قرار گرفته و در روایات تعابیر بسیار ارزشمندی درباره آن بکار رفته است.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان با تأکید بر اینکه اگر این واجب شرعی ترک شود جامعه در معرض خطر قرار می گیرد، تصریح کرد: باید تلاش شود این فریضه در جامعه ساری و جاری شود تا بتوان امر به معروف و نهی از منکر را به یک گفتمان برتر درجامعه و نظام اداری تبدیل کرد.
وی در ادامه به روز عفاف و حجاب اشاره کرد و گفت: آنچه می تواند جامعه ای را از آسیب ها ی شوم مصون داشته وحفظ کند، ترویج فرهنگ دقیق عفاف و تبیین ابعاد مختلف آن درجامعه است.
حجت الاسلام و المسلمین مصطفوی خاطر نشان کرد: رعایت حجاب و عفاف در سلامت و پاکی اجتماع موثر است و موجب استحکام بنیان خانواده می شود.
در پایان حاج حسن نصیری فرمانده پایگاه شهید خانمحمدی گزارشی از عملکرد و فعالیت پایگاه شهید خانمحمدی بنیاد مسکن استان ارائه نمود.
*