امام خمینی (ره) : بر دولت اسلامی است که برای خانه دار شدن ملت چاره ای بیندیشد و بر همه مردم است که در این مورد همکاری کنند
دوشنبه ۰۷ فروردین ۱۴۰۲

برگزاری جلسه شورای مدیران بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان از طریق ویدئو کنفرانس با حضور مدیرکل بنیاد مسکن استان

جلسه شورای مدیران بنیاد مسکن استان روز سه شنبه مورخ ۱۹ /۱/ ۹۹به علت شیوع  بیماری کرونا و برگزار نکردن جلسات حضوری با حضورمهندس صنعتی منفرد مدیرکل این نهاد از طریق ویدئو کنفرانس تشکیل شد.

در این جلسه مهندس صنعتی منفرد ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن سال جدید ، به برخی اقدامات این نهاد در راستای مقابله با شیوع ویروس کرونا در سطح استان و شهرستان اشاره کرد.

وی با بیان اینکه،  بنیاد مسکن به عنوان نهادی انقلابی، همواره بدون منت در خدمت به مردم و مخصوصا قشر آسیب پذیر و روستائیان پیشرو بوده است،  این نهاد انقلابی با دارا بودن نیروهای متخصص در حوزه های مختلف و  همواره با تعاملات و همکاری های ویژه ای که با سایر دستگاه ها داشته، به خوبی توانسته در پیشبرد اهداف و رسالت اصلی خود، موفق عمل نماید و تاثیر مهمی در توسعه استان داشته باشد، که امیدواریم در سال جاری نیز شاهد کسب موفقیت های بیشتری از سوی این نهاد باشیم.

مهندس صنعتی منفرد   ایجاد حس تلاش و کوشش در حوزه کاری و وحدت و همدلی با یکدیگر را از عوامل مهم موفقیت سازمانی دانست و از کارکنان خواست در این زمینه بیشتر تلاش کنند.

مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان تصریح کرد: تقویت همدلی، داشتن حس انتقاد پذیری و نقد دلسوزانه و سازنده از ملزومات ایجاد همدلی و همزبانی پایدار و عمیق است که باید بیش از پیش از سوی مجموعه و کارکنان این نهاد انقلابی برای کسب موفقیت های بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

در این جلسه که بصورت ویدئو کنفرانس برگزار گردید،  گزارش مربوط به هر یک از حوزه ها  از سوی معاونین، مدیران شهرستان ها بصورت ویدئو تفکیک ارائه شد و برنامه های پیش رو مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.

همچنین در پایان ، تصمیمات و تدابیر لازم جهت رفع موانع و مشکلات موجود مطرح شد.

*

code

معرفی اجمالی بنياد مسكن زنجان

در پي فرمان حضرت امام در ۲۱ فروردين ۱۳۵۸ و افتتاح حساب ۱۰۰ و توجه عموم  به اين امر مهم بنياد مسكن انقلاب اسلامي در بيست وپنجم ارديبهشت ماه فعاليت خود را آغاز كرد. اساسنامه بنياد در تاريخ هفدهم آذرماه سال ۱۳۶۶ به تصويب مجلس شوراي اسلامي رسيدو طبق آن وظايفي بر عهده اين نهاد گذارده شده.

بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان زنجان با هفت شعبه در شهرستانهای زنجان ، ابهر ، خرمدره ، خدابنده ، طارم ، ماهنشان ، ایجرود و بانک ماشین آلات به منظور انجام مسئوليت ويژه بنياد مسكن در رابطه با توسعه مسكن در شهرها و روستاها و اقشار كم‌درآمد و بازسازي مناطق آسيب‌ديده از سوانح عهده‌دار وظايف مربوط مي‌باشند.

پیگیری درخواست های ثبت شده

تمام حقوق اين وب سايت متعلق به بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان زنجان مي باشد.

Template Design:Dima Group