مقام معظم رهبری : بنیاد مسکن یکی از برکات مستمر و صدقات جاری امام راحل می باشد
جمعه ۰۴ فروردین ۱۴۰۲

برگزاری جلسه بررسی طرح توسعه پایدار منظومه های روستایی استان

جلسه بررسی طرح توسعه پایدار منظومه های روستایی استان زنجان با حضور مهندس صنعتی منفرد مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان، معاونین، کارشناسان این نهاد و برخی از مسئولین و کارشناسان دستگاه های اجرایی مرتبط جهت هماهنگی های بیشتر برگزار شد. در ابتدا مهندس صنعتی منفرد به تهیه طرح توسعه پایدار منظومه های روستایی ۱۷ بخش استان و روستاهای مشمول ماده ۲۷ قانون برنامه ششم توسعه، اشاره کرد و گفت: فعالیت این حوزه در جهت هماهنگی و تعامل مناسب تر کارفرما، عامل چهارم و مشاورین و تشکیل جلسات منظم و دوره ای جهت متمرکز نمودن فرآیند تهیه طرح دفتر برنامه توسعه اقتصادی،اشتغالزایی و طرح توسعه پایدار منظومه های روستایی استان توسط مشاورین تجهیز شده است.

وی با اشاره به اهداف طرح توسعه پایدار منظومه های روستائی نیز گفت :توسعه فعالیتهای اجتماعی- اقتصادی و کالبدی منظومه روستایی ، افزایش ماندگاری جمعیت در منظومه روستایی ، تدوین چارچوبهای الزم برای مدیریت کارآمد پیشرفت منظومه های روستائی, تقویت اقتصاد محلی در پیوند و همگرائی با توسعه منطقه ای و ملی, توسعه مکانی– فضائی سکونتگاههای روستائی واقع در منظومه از برخی اهداف طرح توسعه پایدار منظومه های روستایی به شمار می آید.

مدیر کل بنیاد مسکن استان اظهار کرد: نمونه دستاوردهای اقتصادی مورد انتظار این برنامه و طرح ، ایجاد اشتغال پایدار و رونق کسب و کار در روستاهای هدف ،تقویت اقتصاد محلی صادرات محور در پیوند با اقتصاد منطقه ای در روستاهای هدف، توانمندسازی اقتصادی روستائیان, تنوع بخشی به اقتصاد و معیشت روستائیان, افزایش سطح درآمد و ارتقاء سطح بهره وری در روستاهای هدف, تثبیت جمعیت روستائی و ایجاد انگیزه برای بازگشت مهاجران روستائی است.

صنعتی منفرد تاکید کرد: مطالعات تدوین برنامه توسعه اقتصادی، اشتغال زایی و طرح توسعه پایدار منظومه های استان زنجان، علاوه بر رویکرد اقتصادی و نگاه منظومه ای، وجود انظباط بخشی- ناحیه ای به عنوان یکی از الزامات ناظر بر نتایج مورد نظر مطالعات می باشد.

وی تاکید کرد: دستگاه های بخشی و فرا بخشی در سطوح شهرستانی و در چهارچوپ کمیته برنامه ریزی شهرستان ها ضمن حضور فعال در پیشبرد مطالعات نقش مهمی در روند نظارتی مطالعات خواهند داشت که در این میان ایجاد هماهنگی بین دستگاه های شهرستانی به عنوان یک ضروریت از اهمیت قابل توجهی برخوردار است.

در پایان ساز و کار اجرایی و عملیاتی تدوین و نظارت بر برنامه توسعه اقتصادی، اشتغال زایی و تهیه طرح توسعه پایدار منظومه های روستایی تبیین شد و ارائه پیشنهادهای استانی به مهندسین مشاور و روسای دستگاه های شهرستانی به منظور مراعات هماهنگی های بین شهرستانی و بین بخشی(اقتصادی) در انجام مطالعات مورد بررسی قرار گرفت.

*

code

معرفی اجمالی بنياد مسكن زنجان

در پي فرمان حضرت امام در ۲۱ فروردين ۱۳۵۸ و افتتاح حساب ۱۰۰ و توجه عموم  به اين امر مهم بنياد مسكن انقلاب اسلامي در بيست وپنجم ارديبهشت ماه فعاليت خود را آغاز كرد. اساسنامه بنياد در تاريخ هفدهم آذرماه سال ۱۳۶۶ به تصويب مجلس شوراي اسلامي رسيدو طبق آن وظايفي بر عهده اين نهاد گذارده شده.

بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان زنجان با هفت شعبه در شهرستانهای زنجان ، ابهر ، خرمدره ، خدابنده ، طارم ، ماهنشان ، ایجرود و بانک ماشین آلات به منظور انجام مسئوليت ويژه بنياد مسكن در رابطه با توسعه مسكن در شهرها و روستاها و اقشار كم‌درآمد و بازسازي مناطق آسيب‌ديده از سوانح عهده‌دار وظايف مربوط مي‌باشند.

پیگیری درخواست های ثبت شده

تمام حقوق اين وب سايت متعلق به بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان زنجان مي باشد.

Template Design:Dima Group