بازدید مهندس درفشی معاون پشتیبانی و امور هماهنگی استان های بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور از پروژه های مسکن شهری بنیاد مسکن استان
- 19 مهر 1399
- آخرين اخبار
- کد خبر 5212
- 672 بازدید
- بدون دیدگاه
سایز متن /
مهندس درفشی معاون پشتیبانی و امور هماهنگی استان های بنیاد مسکن کشور در سفر خود به استان زنجان، از پروژه های مشکن شهری اعم از ۱۸ واحدی وصال ابهر،۴۰ واحدی مسکن محرومین امید هیدج، ۱۸ واحدی مسکن محرومین نگین خرمدره بازدید نمودند.
در ابتدا مهندس خواجه ای گزارشی از وضعیت پیشرفت فیزیکی پروژهها، اقدامهای انجام شده و در دست اقدام به صورت جداگانه ارائه نمود و گفت: تلاش این مجموعه بر این است که پروژهای از برنامه زمانبندی خود عقب نماند و واحدهای در حال احداث با بهترین کیفیت در زمان مقرر به متقاضیان تحویل گردد.
سپس مهندس درفشی با بیان اینکه مسکن باعث ایجاد تحرک در سایر بخش های اقتصادی می شود، خواهان تسریع در روند اجرای پروژه های مسکن شهری شد و بر ساخت و ساز اصولی و رعایت مقررات تاکید نمود.
وی با ابراز رضایت از وضعیت پروژههای در دست اقدام، از تلاشهای عوامل اجرایی بنیاد مسکن استان تشکر و قدردانی نمود.
*