بازدید از روند اجرایی پروژه احداث ضلع غرب به شرق خیابان داخل پادگان ارتش در راستای سرعت بخشیدن به اجرای این پروژه
- 20 فروردین 1398
- آخرين اخبار
- کد خبر 2991
- 752 بازدید
- بدون دیدگاه
سایز متن /
مهندس صنعتی منفرد مدیرکل بنیاد مسکن استان به همراه دکتر معصومی شهردار زنجان و امیر سرتیپ فرمانده تیپ مستقل ۲۱۶ زرهی و معاونین دو دستگاه در مورخه ۹۸/۰۱/۲۰، از روند اجرایی پروژه احداث ضلع غرب به شرق خیابان داخل پادگان ارتش بازدید نمودند.
در این بازدید مهندس صنعتی منفرد توضیحاتی در خصوص روند اجرایی پروژه ارائه نمود و راهکارهایی را برای تسریع در اجرای این پروژه بیان داشتند.
گفتنی است، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان در اجرای این پروژه به عنوان مجری بوده و شهرداری زنجان نیز به عنوان کارفرما فعالیت می نماید.
مدت اجرای این پروژه از سوی بنیاد مسکن استان به مدت ۷ ماه می باشد که در این راستا اقداماتی از قبیل خاک برداری، اجرای جدول گذاری، اجرای لایه های زیرسازی و احداث پل زیرگذر در حال انجام است.
*