استاندار زنجان: طرح توسعه منظومههای روستایی در این استان نیازمند برشها و جنبههای عملیاتی است. مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان : مطالعات طرح منظومه های روستایی با هدف توسعه پایدار در ۱۷ بخش استان در حال انجام است
- 27 آبان 1399
- آخرين اخبار
- کد خبر 5302
- 367 بازدید
- بدون دیدگاه
سایز متن /
فتح الله حقیقی در کارگروه امور زیربنایی استان که با حضور مهندس خواجه ای مدیرکل بنیاد مسکن استان و جمعی از مدیران دستگاه های اجرایی استان برگزار شد، با بیان اینکه تهیه طرح توسعه پایدار منظومه های روستایی بر اساس برنامه ششم توسعه است، افزود: بر اساس برنامه ابلاغ شده قرار بود در هر سال برای ۹۰ روستا در استان این طرح تهیه شود ولی سال گذشته با همت و پی گیری های انجام شده، برای همه روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان، طرح توسعه پایدار منظومه روستایی تهیه شد.
وی با بیان اینکه داشتن نقشه راه و سند توسعه برای هر روستا موضوع مهمی است، اظهار داشت: اگر قرار باشد تهیه سند و نقشه راه نتایج عملیاتی نداشته و فقط جنبه نظری داشته باشد، ارزش و فایده ای نخواهد داشت.
حقیقی به اجرای طرح های توسعه در مناطق روستایی خدابنده و ایجرود با مشارکت بنیاد برکت اشاره کرد و افزود: در این زمینه روستاها و طرح هایی که در آن ها قرار است اجرایی شوند، مشخص شده و سند توسعه منظومه های روستایی هم باید چنین ویژگی مشخص با الزامات اجرایی و عملیاتی داشته باشد.
در ادامه مهندس خواجه ای، با بیان اینکه، مطالعات طرح منظومه های روستایی با هدف توسعه پایدار و با رویکرد اقتصادی، اجتماعی و اشتغال زایی در ۱۷ بخش استان در حال انجام است، ادامه داد: باید با برنامهریزی صحیح و توزیع عادلانه منابع و اعتبارات، رفاه و آسایش را برای روستائیان به ارمغان آورد.
وی گفت: توسعه پایدار منظومه های روستائی با هدف تجمیع توانمندی ها و پتانسیل های موجود در روستاها در زمینه های مختلف به منظور تقویت پایدار روستاها تهیه شده است.
رضا خواجه ای با بیان اینکه، مطالعات منظومه های روستایی در ۱۷ بخش استان با همکاری سازمان مدیریت و برنامه ریزی با پیشرفت ۹۰% در دست تهیه می باشد، ادامه داد: طرح منظومه روستایی در بخش مرکزی طارم تهیه شده و در مرحله تصویب می باشد.
وی خاطر نشان کرد: مطالعات طرح توسعه منظومه روستایی با هدف توسعه پایدار و با رویکرد اقتصادی، اجتماعی و اشتغال زایی در استان از سوی مشاوران انجام شده، همچنین تسهیل گرانی نیز برای شناسایی ظرفیت های توسعه و اشتغال در روستاهای استان انتخاب شده است.
*