ارتباط زنده رادیویی جهت مصاحبه با مدیرکل بنیاد مسکن استان، به مناسبت با سالروز تاسیس این نهاد و دهه حساب ۱۰۰ امام (ره)
- 26 فروردین 1398
- آخرين اخبار
- کد خبر 3051
- 557 بازدید
- بدون دیدگاه
سایز متن /
مهندس صنعتی منفرد مدیرکل بنیاد مسکن استان در برنامه بدون تعارف رادیو زنجان در مورخه ۹۸/۰۱/۲۶حضور یافت و به تشریح عملکرد و برنامه های این نهاد پرداخت.
در این برنامه وی با اشاره به اینکه، از مجموع ۷۱۰ روستای بالای ۲۰ خانوار استان طبق سرشماری سال ۹۵ طرح هادی برای ۶۹۷ روستا تهیه شده است، افزود: میانگین تهیه طرح هادی روستاهای بالای ۲۰ خانوار در سطح کشور ۲/۹۶ درصد و در استان زنجان ۲/۹۸ درصد است که در این زمینه استان زنجان بالاتر از میانگین کشوری قرار دارد.
صنعتی منفرد ادامه داد: از مجموع ۹۲۶۷۸ واحد مسکونی روستایی ۴۷۳۱۴واحد مسکونی توسط بنیاد مسکن استان در سطح استان مقاوم سازی شده است، که می توان گفت بیش از ۵۱ در صد از واحدهای مسکونی روستایی استان مقاوم سازی شده است.
مدیرکل بنیاد مسکن استان به اعطای تسهیلات طرح ویژه بهسازی و مقاوم سازی با کارمزد ۵ درصد تا سقف ۲۵ میلیون تومان به واحدهای مسکونی روستایی و و شهرهای زیر ۲۵۰۰۰ نفر نیز اشاره نمود.
وی به بارندگی های اخیر در سطح استان که منجر به آسیب برخی روستاهای استان شد، اشاره کرد و گفت: ۳۶نفر ارزیاب و ۴ نفر سرگروه ارزیابی به مناطق حادثه دیده از بارش های اخیر اعزام شدند که طبق ارزیابی های به عمل آمده۲۵۴واحد شهری و ۲۳۴۳ واحد روستایی و در مجموع ۲۵۹۹ واحد مسکونی بیش از ۵۰ درصد آسیب دیده اند که نیاز به احداث دارند.
صنعتی منفرد ادامه داد: همچنین ۲۲۱ واحد شهری و ۱۵۷۶ واحد مسکونی روستایی که زیر ۵۰ درصد آسیب دیده اند نیز نیاز به تعمیر دارند.
*